Προγραμματισμός

WordPress to Bludit converter

Lisa Scholfield
Written by Gearloose

Το Bludit είναι ένα CMS το οποίο αποθηκεύει τα δεδομένα του σε αρχεία txt.

Προσωπικά το θεωρώ πολύ καλό και απλό στην χρήση του και το χρησιμοποιώ σε πολλά project μου, όταν θέλω να αποφύγω το πολύ βαρύ WordPress.

Έτσι αποφάσισα να γράψω έναν μετατροπέα για να μετατρέψει κάποιος το WordPress blog του στο Bludit.

Μπορεί να μετατρέψει τα άρθρα, τις κατηγορίες και τα tags, ενώ η πρόσφατη έκδοση του μετατρέπει τα links από τα άρθρα (ώστε να οδηγούν στα αλλαγμένα άρθρα και όχι στα παλιά links του WP), ενώ μετατρέπει και τις εικόνες εξωφύλλου.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

About the author

Gearloose

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Comment