Σχετικά/Επικοινωνία

Το HomebrewGR είναι ένα προσωπικό ιστολόγιο, στο οποίο αναρτώ άρθρα με tips και λύσεις που αφορούν το σπίτι και την οργάνωση του, τον κήπο, την κουζίνα, διάφορες "πατέντες" ή κατασκευές που δοκιμάζω ή έχω φτιάξει, οδηγούς βήμα-βήμα και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα.

Όσο αφορά τις κατασκευές που κάνω, βασικό μου μέλημα είναι το λιγότερο δυνατό κόστος και για το λόγο αυτό, συνήθως αναζητώ υλικά από παλιές συσκευές ή σκραπ. Επίσης βασική μου πεποίθηση είναι ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση, όσο δύσκολη και αν φαντάζει, ενώ συνήθως προσπαθώ να φτιάξω κάτι που να γίνεται αυτόματα ή όσο το δυνατόν πιο εύκολα, κάτι που θα δείτε και από τις κατασκευές μου.

Επίσης δίνονται λύσεις σε κάθε σχετικό σας πρόβλημα που έχετε αντιμετωπίσει σε κάποια από τις κατασκευές ή τους οδηγούς που παρουσιάζω ή μπορώ να σας πω και την δική μου άποψη/λύση σε κάποιο τεχνικό πρόβλημα που ψάχνετε λύση.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στέλνοντας μου email στο: thunderlake#gmail.com (αλλάξτε την δίεση "#" με το παπάκι "@") ή χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Ρίξτε μια ματιά και σε άλλα sites/projects μου:

Top