Σχετικά

Καλώς ήρθατε στο LazyTech, ένα προσωπικό μου blog, στο οποίο μπορείτε να βρείτε και μερικές επιπλέον υπηρεσίες. Το LazyTech (πρώην "HomebrewGR" και "G3ar.gr"), ξεκίνησε σαν ένα blog με τεχνικές συμβουλές, παρουσιάσεις και tutorials. Ωστόσο αποφασίσαμε να το συγχωνεύσουμε με μια υπηρεσία ελέγχου και σύγκρισης τιμών.

Η ιδέα της σύγκρισης τιμών ξεκίνησε από μια παρέα ανθρώπων, που ασχολούμαστε χρόνια με τις online αγορές, προσπαθώντας να πετυχαίνουμε πάντα την καλύτερη τιμή για τα προϊόντα που ζητάμε.

Τι είναι το LazyTech;

Είναι η προσπάθεια μας. Είναι ένας χώρος, όπου μέσα από αυτόν, μπορούμε να ενημερώσουμε και άλλους ανθρώπους για τις προσφορές που υπάρχουν διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή.

Επίσης είναι μια μηχανή σύγκρισης τιμών, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τις καλύτερες τιμές στα προϊόντα που ζητάτε. Καλύπτουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών για αναζήτηση, από προϊόντα σε Super Market, σε προϊόντα τεχνολογίας αλλά και σε καταστήματα μαζικής εστίασης.

Προσπαθούμε να βελτιώνουμε το σύστημα μας και να προσθέτουμε περισσότερες επιλογές. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα σύγκρισης τιμών.

Οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν. Οτιδήποτε βλέπετε εδώ αφορά τιμές των καταστημάτων, ότι βλέπετε αυτό θα πληρώσετε. Δεν παίρνουμε χρήματα για να προσθέσουμε κάποιο κατάστημα ή υπηρεσία, ούτε παρέχουμε κάποια "premium" υπηρεσία στους επισκέπτες.

Πατήστε σε κάποιο από τα προϊόντα στην αρχική σελίδα ή σε κάποια από τις κατηγορίες που θα βρείτε στο μενού επάνω και αρχίστε την αναζήτηση σας.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε και το blog μας, όπου θα βρείτε επιπλέον πληροφορίες, νέα, παρουσιάσεις και προσφορές για καλύτερη εξοικονόμηση των χρημάτων σας.

Πως λειτουργούμε;

Ελέγχουμε καθημερινά για νέες προσφορές και προϊόντα, τα οποία προσθέτουμε στην βάση δεδομένων του site. Παρέχουμε την δυνατότητα να γράψετε κάποιο σχόλιο για κάποιο προϊόν (ή κατάστημα αργότερα), ώστε να διευκολύνετε και τους άλλους που ενδιαφέρονται.

Συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε τον μηχανισμό του site, καθώς επίσης και τις λειτουργίες του. Πειραματιζόμαστε με νέες προσθήκες και εργαλεία, αλλά το ενδιαφέρον μας είναι ένα:

Να μπορούμε να προσφέρουμε κάτι που θα σας εξυπηρετεί και θα το βρείτε χρήσιμο εργαλείο σας.

Τι θέλουμε να προσθέσουμε

Πολλές δυνατότητες, περισσότερες ευκολίες, όπως η δυνατότητα προσθήκης κάποιου προϊόντος στην προσωπική σας λίστα, δυνατότητα περιήγησης των προσφορών από app στο κινητό σας, δυνατότητα προσθήκης των δικών σας καταστημάτων (δωρεάν πάντα) και άλλα πολλά.

Σημειώστε ότι το site είναι σε δοκιμαστική μορφή. Αν ήρθατε εδώ από κάποια μηχανή αναζήτησης, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το site είναι "online" για τις δοκιμές μας και πολλές λειτουργίες δεν λειτουργούν. Οι τιμές ωστόσο ισχύουν κανονικά.

Τι ΔΕΝ είναι το LazyTech

Το LazyTech δεν είναι eshop, δεν μπορείτε δηλαδή να αγοράσετε κάποιο προϊόν από εμάς, εμείς απλά αναγράφουμε τις τιμές των προϊόντων. Το LazyTech συγκεντρώνει και παρουσιάζει προϊόντα άλλων εταιρειών με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών μας σχετικά με τις τιμές τους και τις πληροφορίες των προϊόντων αυτών.

Η αγορά των προϊόντων πραγματοποιείται στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα της αναφερόμενης εταιρείας. Το LazyTech δεν θα σας ζητήσει ποτέ στοιχεία πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, τραπεζικών λογαριασμών ή κατάθεση σε τράπεζα. Την ευθύνη για την ασφάλεια της συναλλαγής, την διαθεσιμότητα των προϊόντων και την παράδοση τους στον πελάτη την φέρει αποκλειστικά το ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο πραγματοποιείται την αγορά σας.

Σχετικά με την υπηρεσία σύγκρισης τιμών

Όταν θελήσεις να αγοράσεις κάποιο προϊόν, ή απλώς να δεις τις τρέχουσες τιμές του προϊόντος που θέλεις, θα σου ήταν χρήσιμο να μπορείς να δεις μέσα από μια σελίδα όλες τις τρέχουσες τιμές των καταστημάτων, να συγκρίνεις τις τιμές και να δεις τι και από που σε συμφέρει.

Για να ξεκινήσεις την αναζήτηση προϊόντων, απλώς βάλε στο πεδίο της αναζήτησης αυτό που θέλεις να βρεις, για παράδειγμα "Nintendo Switch", "AOC Gaming C24G1 Monitor", "Άλτις Σοφτ" ή ότι άλλο επιθυμείς και το σύστημα μας θα σου εμφανίσει τα σχετικά διαθέσιμα προϊόντα.

Προσπαθούμε να προσθέτουμε όλα τα δημοφιλή προϊόντα και τα online καταστήματα, ώστε να τα εμφανίζουμε στα αποτελέσματα της αναζήτησης σας. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα με βάση τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν, να δείτε περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες ή video του προϊόντος και όταν είστε έτοιμοι, να μεταφερθείτε στο κατάστημα της επιλογής σας.

Προσπαθούμε να προσθέτουμε και επιπλέον παρουσιάσεις και κριτικές από μεγάλα sites, τιμές από το eBay, σχετικά νέα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες (αν είναι διαθέσιμες).

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το σύστημα μας ελέγχει και ενημερώνει την βάση δεδομένων του συχνά. Δεν χρεώνουμε για να εμφανιστεί κάποιο κατάστημα στις σελίδες μας και συνεχώς προσπαθούμε να προσθέτουμε όσο περισσότερα καταστήματα μπορούμε. Θέλουμε να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το σύστημα μας και να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες για τους χρήστες που αναζητούν τις καλύτερες τιμές και προσφορές.

Είμαστε στην διάθεση σας για όποια απορία, πληροφορία ή παράπονο έχετε. Προσωρινά, δεν μπορείτε να εγγραφείτε σαν μέλος, ωστόσο στα σχέδια μας είναι η προσθήκη ενός forum για τις απαραίτητες συζητήσεις.

Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες, μην κοιτάτε αλλού. Οικονομικές συμβουλές, άρθρα και υπηρεσίες σύγκρισης τιμών δωρεάν από το LazyTech.