Η NVIDIA ανακοίνωσε ότι το Call of Duty: Black Ops Cold War θα υποστηρίζει Ray Tracing εφέ αλλά και DLSS για το PC.

Ένα νέο leak για την Nintendo μας αποκάλυψε την ύπαρξη ενός φορητού GameCube, το οποίο όμως δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είστε αρκετά μεγάλοι για να θυμάστε τα Game & Watch της Nintento, αλλά αν δεν είστε δεν πειράζει, γιατί η Nintendo σκοπεύει να τα επαναφέρει στην κυκλοφορία.

Το Legacy of Kain: Soul Reaver είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια του PSOne. Και σαν φαν του παιχνιδιού, με ικανοποίησε ιδιαίτερα η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του HD Remaster Mod για το παιχνίδι.

Η ομάδα πίσω από τον emulator "RPCS3", ανακοίνσε ότι πλέον το Heavenly Sword μπορεί να τρέξει στο PC σε 4K και 60fps, με την τελευταία έκδοση του Playstation 3 emulator, σε αντίθεση με τα 30fps της έκδοσης του PlayStation 3.

Ο Modder Blttserz δημιούργησε ένα μέρος του χάρτη του "Halo: Infinite" στο "Halo 5 Forge"

Όταν η Microsoft παρουσίασε το Halo Infinite την περασμένη εβδομάδα, πολλοί ήταν αυτοί που δυσαρεστήθηκαν για τα γραφικά του παιχνιδιού, ειδικά όταν μιλάμε για next gen παιχνίδι.

Ποτέ μην εμπιστεύεστε ότι είναι δωρεάν.

Το MediEvil Remake "χάρισε" στους hackers έναν αξιοπρεπέστατο PS1 emulator.

Η Sony αποκάλυψε τον σχεδιασμό των game box των (φυσικών) παιχνιδιών του PS5, με ένα post στο επίσημο blog της εταιρίας.

Το ταξίδι στον χρόνο είναι ίσως το όνειρο των επιστημόνων. Αλλά και σε εμάς τους σινεφίλ, είναι μια από τα αγαπημένα θέματα για να παρακολουθήσουμε. Σε αυτό το άρθρο, σας δείχνω 7 από τις καλύτερες ταινίες αυτού του είδους.<