Πως να συνδέσετε το PlayStation Eye στο PC

Πως να συνδέσετε το PlayStation Eye στο PC
03/05/2016

Πιθανών να θυμάστε το "PlayStation Eye", την κάμερα που κυκλοφόρησε η Sony για το PS3 με τα motion controls, ως ανταγωνιστή του Wii και είμαι σίγουρος ότι όσοι την έχετε στην κατοχή σας, θα βρίσκεται κάπου και θα σκονίζεται (όπως η δική μου). Τώρα μπορείτε να την συνδέσετε με το PC σας και να την χρησιμοποιείτε για ότι θελήσετε, ακόμη και για να κάνετε vlogs στο Youtube.

Ας δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας.

  • 4 channel audio input: 16 bits/channel, 48kHz, SNR 90db
  • 640 x 480 at 60 frames/second
  • 320 x 240 at 120 frames/second
  • USB.0 high-speed data transfer
  • Uncompressed video (optional JPEG compression)

Με λίγα λόγια, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε πολλές εφαρμογές σας. Και ακόμη να μην την έχετε, μπορείτε να την βρείτε σε τιμή ακόμη και κάτω των 10€.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να κατεβάσετε τους drivers από εδώ (θα πρέπει να τους αγοράσετε $2.99, υποστηρίζουν Windows XP/7/8) και να τους εγκαταστήσετε. Όταν τελειώσει η διαδικασία, συνδέστε την κάμερα με το PC και τα Windows θα την αναγνωρίσουν κανονικά.

Πως να συνδέσετε το PlayStation Eye στο PC 1

Από εκεί και πέρα η κάμερα είναι έτοιμη για χρήση. Σημειώστε ότι έτσι έχετε και στερεοφωνικό μικρόφωνο της κάμερας και δεν θα χρειαστείτε κάτι άλλο για να κάνετε τα vlogs σας.

Author Bio

Gearloose
Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer. Μου αρέσει να φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook ή γράφω άρθρα που αφορούν το PC Hardware.

Related Posts