Πως να παίξετε τα παιχνίδια του Wii στο PC σας

Published on  by Gearloose ‐ In  ‐ Reading time: less than a minute
Πως να παίξετε τα παιχνίδια του Wii στο PC σας

To wii φαντάζομαι το γνωρίζετε. Πρόκειται για την κονσόλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Ωστόσο, το συγκεκριμένο μηχάνημα το θεωρώ άθλιο.

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί για μένα, είναι μεγάλη απάτη. Πατάει σε παλιό hardware και πωλείται όσο ένα καινούριο. Από το Ν64 και μετά, η Ninty βγάζει μηχανήματα τα οποία έχουν μερικά καλά παιχνίδια και για να έχει τίτλους, μας γέμιζε με σαβούρες. Κάθε εταιρία που θέλει να βγάλει το κάθε σαβουροπαίχνιδο, το βγάζει σε Nintendo κονσόλα.

Όχι ότι οι άλλες κονσόλες έχουν όλους τους τίτλους τους καλούς, αλλά γενικά με το Nintendo το παίρνεις για 2-3 καλά παιχνίδια που περιμένεις και αυτό ήταν, το τρώει η σκόνη μετά.

Το ερώτημα είναι αξίζει να πληρώσεις για μια κονσόλα που θα παίξεις μερικά παιχνίδια και θα την παρατήσεις; Εγώ προσωπικά θέλω να παίξω το Mario και το Metroid Other M. Άντε και κανένα Zelda αν βγει.

Τέλος πάντων, η κοινότητα είναι εδώ και προσπαθεί να εξομοιώσει ικανοποιητικά το Wii. Οι τελευταίες προσπάθειες δείχνουν να τα πάει καλά.
Βασικά μπορούμε να παίξουμε και τώρα μερικά παιχνίδια, αλλά η λίστα είναι περιορισμένη. Μερικά παίζουν τέλεια, άλλα αργά, άλλα με προβλήματα και άλλα καθόλου.

Στο forum του emulator, υπάρχει η λίστα με τα παιχνίδια. Αν το παιχνίδι που θες είναι μέσα στα "playable", τότε αξίζει να δοκιμάσεις τον emulator.
Φυσικά δεν λείπουν και οι αναφορές σε κάθε παιχνίδι, όπως το New Super Mario πχ.

Τι θα χρειαστείς. Ένα δυνατό PC, την τελευταία έκδοση του emulator και το Xpadder.

To Xpadder εξομοιώνει τα πλήκτρα του πληκτρολογίου σε πλήκτρα του κάθε gamepad. Πολύ καλό και για άλλες εφαρμογές, όχι μόνο για το dolphin.

Αφού κατεβάσεις τον emulator, μπορείς να το τρέξεις και να επιλέξεις το iso του παιχνιδιού που κατέβασες.

Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.

Αν όμως έχεις gamepad, τότε τρέξε το Xpadder. Δημιούργησε νέο προφίλ και πάτα όλα τα πλήκτρα του gamepad σου. Θα σου τα εμφανίσει στην οθόνη.

Πως να παίξετε τα παιχνίδια του Wii στο PC σας 1

Πατώντας με το ποντίκι πάνω σε κάποιο πλήκτρο, θα μας εμφανίσει μια οθόνη με το πληκτρολόγιο. Έτσι, αν θέλουμε πχ να βάλουμε το αριστερό πλήκτρο του gamepad με το αριστερό βελάκι του πληκτρολογίου, το επιλέγουμε και συνεχίζουμε και με τα υπόλοιπα. Η παραπάνω εικόνα δείχνει ότι μέχρι στιγμής έχω βάλει μόνο το αριστερό πλήκτρο.

Πως να παίξετε τα παιχνίδια του Wii στο PC σας 2

Όταν τελειώσουμε με το gamepad, μπορούμε να τρέξουμε το παιχνίδι μας.

Πως να παίξετε τα παιχνίδια του Wii στο PC σας 3
Πως να παίξετε τα παιχνίδια του Wii στο PC σας 4

0 Comments

Related Posts

Top