Πως να μειώσετε το μέγεθος των iso του PS3 με το SafeImg

Πως να μειώσετε το μέγεθος των iso του PS3 με το SafeImg
06/10/2010

Κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρόγραμμα SafeImg για το PS3, το οποίο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε όσους κατεβάζουν παιχνίδια (γίνονται αυτά;) ) από το internet.

Αν ασχολείσαι από παλιά με αντίγραφα (ασφαλείας) σε κονσόλες, θα θυμάσαι τα dummy files που βάζαμε σε PS2 και DC για να χωρέσουν σε ένα CD.
Έτσι με το Safeimg (v0.1.1) μπορείς να αφαιρέσεις videos από τα παιχνίδια (του PS3, ειδικά αν δεν σε ενδιαφέρουν τα videos), να μικρύνεις τα isos, να χωρίσεις αρχεία μεγαλύτερα από 4GB σε φορμά που υποστηρίζεται από το backup manager, ώστε να τα τρέχει κανονικά σαν να ήταν δύο δισκάκια (ότι πρέπει για παιχνίδια τύπου God of War 3 και τα νεότερα), να αφαιρέσει updates και επειδή αναβαθμίζεται από τον δημιουργό του, λογικά θα προσθέτει συνεχώς νέες λειτουργίες.

Πως να μειώσετε το μέγεθος των iso του PS3 με το SafeImg 1
Πως να μειώσετε το μέγεθος των iso του PS3 με το SafeImg 2
Πως να μειώσετε το μέγεθος των iso του PS3 με το SafeImg 3
Πως να μειώσετε το μέγεθος των iso του PS3 με το SafeImg 4
Πως να μειώσετε το μέγεθος των iso του PS3 με το SafeImg 5

Author Bio

Gearloose
Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer. Μου αρέσει να φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook ή γράφω άρθρα που αφορούν το PC Hardware.

Related Posts