Πως να εγκαταστήσετε το Windows Movie Maker 2012 σε Windows 10

Πως να εγκαταστήσετε το Windows Movie Maker 2012 σε Windows 10
09/09/2017

Το Windows Movie Maker 2012 είναι για εμένα από τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας video, κυρίως επειδή είναι απλό στην χρήση του και φυσικά δωρεάν. Ωστόσο, στις πρόσφατες αναβαθμίσεις των Windows 10, θα παρατήρησες ότι η MS το αφαίρεσε από την λίστα της, ενώ δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις ξανά, αν το αφαιρέσεις από το PC σου.

Το Windows Movie Maker 2012 μπορείς να το εγκαταστήσεις στον Η/Υ μέσο μιας σουίτας προγραμμάτων της MS ονόματι "Windows Essentials", ωστόσο η web edition πλέον δεν λειτουργεί.

Για να εγκαταστήσεις το Windows Movie Maker 2012 στο PC σου, θα πρέπει να κατεβάσεις το πλήρες πακέτο Windows Live Essentials από εδώ. Τρέξε το και πήγαινε στην δεύτερη επιλογή.

Πως να εγκαταστήσετε το Windows Movie Maker 2012 σε Windows 10 1

Τώρα αφαίρεσε όλα τα προγράμματα πλην του "Photo gallery and Movie Maker" και πάτησε install. Όταν τελειώσει είσαι έτοιμος.

Πως να εγκαταστήσετε το Windows Movie Maker 2012 σε Windows 10 2

Author Bio

Gearloose
Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer. Μου αρέσει να φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook ή γράφω άρθρα που αφορούν το PC Hardware.

Related Posts