Πως να διπλασιάσετε την διάρκεια της μπαταρίας του PS4 χειριστηρίου

Πως να διπλασιάσετε την διάρκεια της μπαταρίας του PS4 χειριστηρίου
22/08/2015 03:33:00

Το χειριστήριο του PS4 είναι φοβερό, όπως γενικά τα χειριστήρια των κονσολών της Sony. Αλλά στο DualShock 4 η μπαταρία του έχει μικρή διάρκεια, κάτι που ίσως φανεί ενοχλητικό σε μερικούς. Ορίστε πως μπορείτε να μεγαλώσετε την διάρκεια του με μόλις 4€.

Το πρόβλημα είναι η μικρή μπαταρία του χειριστηρίου, η οποία είναι μόλις 1.000 mAh. Στο eBay υπάρχει ένας πωλητής ο οποίος στέλνει μπαταρίες των 2.000 mAh με τιμή $4.32. Παρότι στέλνει στην Ευρώπη, το Paypal αναφέρει ότι δεν στέλνει Ελλάδα και πιστεύω ότι με συνεννόηση με τον πωλητή, ίσως να στέλνει.

Πως να διπλασιάσετε την διάρκεια της μπαταρίας του PS4 χειριστηρίου 1

Η μπαταρία αυτήν είναι παρόμοια με την αυθεντική, έχει δηλαδή τις ίδιες διαστάσεις και το ίδιο βύσμα, ώστε να γίνει εύκολη η τοποθέτηση της. Για να την τοποθετήσετε, απλά ανοίξτε το χειριστήριο, αφαιρέστε την παλιά μπαταρία και περάστε την καινούρια. Έπειτα βάλτε το χειριστήριο στην κονσόλα για να φορτίσει πλήρος η νέα μπαταρία.

Πως να διπλασιάσετε την διάρκεια της μπαταρίας του PS4 χειριστηρίου 2

Μάλιστα το πακέτο περιλαμβάνει και ένα καλώδιο τροφοδοσίας USB, ώστε να μην χρειαστείτε κάποιο άλλο, αν και για εμένα είναι περιττό, μιας και τέτοια καλώδια σίγουρα οι περισσότεροι έχουν πολλά.

Related Posts