Πως να δείτε ταινίες και σειρές με streaming από το PS4 σας

Published on  by Gearloose ‐ In  ‐ Reading time: less than a minute
Πως να δείτε ταινίες και σειρές με streaming από το PS4 σας

Το PS4 υποστηρίζει πολλές υπηρεσίες streaming, όπως Hulu, Netflix, Amazon κλπ, μόνο που είναι για την Αμερική. Ας δούμε πως μπορούμε να κάνουμε το PS4 μας να μπορεί να stream-άρει από αυτές τις υπηρεσίες.

Αρχικά θα πρέπει να έχουμε έναν λογαριασμό που να δηλώνει σαν χώρα την Αμερική. Επειδή οι ενεργοί λογαριασμοί δεν γίνεται να αλλάξουν χώρα στις ρυθμίσεις, θα πρέπει να φτιάξουμε έναν καινούριο. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα sites που έχουν fake Αμερικάνικες διευθύνσεις, για να χρησιμοποιήσετε στον νέο σας λογαριασμό όταν σας ζητηθεί. Έτσι λοιπόν, δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στο PSN, αν ο ήδη υπάρχων δεν είναι δηλωμένος σαν Αμερικάνικος.

Στην συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε το ip σας να μην δείχνει ότι είναι Ελληνικό και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια αντίστοιχη υπηρεσία. Σε αυτόν τον οδηγό, χρησιμοποίησα το Unblock-us, όπου σας δίνει μια εβδομάδα δωρεάν για να το δοκιμάσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια άλλη υπηρεσία θέλετε, όπως το Hola, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει με αυτές τις υπηρεσίες, αφού πρόσφατα αποκαλύφτηκε ότι η Hola πούλαγε το bandwidth των χρηστών της για botnets. Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο λοιπόν, καλύτερα να επιλέξεις μια υπηρεσία όπου θα δίνεις ένα -μικρό- ποσό τον μήνα (4,99$/μήνα). Το Unblock-us σου παρέχει οδηγίες και για άλλες συσκευές, εκτός του PS4. Καλή επιλογή δείχνει να είναι και το hide.me, αλλά δεν το δοκίμασα αν δουλεύει.

Το μήνυμα που θα σας εμφανιστεί, αν οι ρυθμίσεις σας είναι σωστές στο PC σας.

Πως να δείτε ταινίες και σειρές με streaming από το PS4 σας 1

Τώρα μας μένει να ορίσουμε το PS4, ώστε να συνδέεται με τους DNS servers της υπηρεσίας που επιλέξαμε παραπάνω. Θα πρέπει να συνδεθείς στο PSN με τον λογαριασμό που όρισες σαν Αμερικάνικο και από εκεί να επιλέξεις "Settings" > "Network" > "Set up internet connection" > "Custom". Στην επιλογή του IP, επέλεξε το "Automatic", στο DHCP Host name επέλεξε το "Do Not Specify" και στο DNS επέλεξε το "Manual".

Πως να δείτε ταινίες και σειρές με streaming από το PS4 σας 2

Αν χρησιμοποιήσεις το Unblock-us, τότε θα βάλεις σαν DNS τα παρακάτω, ενώ αν χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη υπηρεσία, θα πρέπει να βάλεις τα αντίστοιχα DNS:

Primary DNS: 208.122.23.22
Secondary DNS: 208.122.23.23

Πως να δείτε ταινίες και σειρές με streaming από το PS4 σας 3

Τώρα είσαι έτοιμος. Πήγαινε στο PSN Store και εγκατέστησε τα προγράμματα που επιθυμείς, όπως το Amazon Instant Video (σας δίνει έναν μήνα δωρεάν), αλλά και Hulu, Netflix κ.α. Σημείωσε ότι θα πρέπει να κάνεις όλα τα παραπάνω προτού τρέξεις κάποιο πρόγραμμα, αλλιώς δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις.

Πως να δείτε ταινίες και σειρές με streaming από το PS4 σας 4

0 Comments

Related Posts

Top