Πως να βρεις δωρεάν ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές με το Google

Published on  by Gearloose ‐ In  ‐ Reading time: less than a minute
Πως να βρεις δωρεάν ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές με το Google

... ακόμη και με Ελληνικούς υπότιτλους. Ξέχνα τα forums, τα βαρετά "thanks" και hidden links και "άσε" το google να σου βρει ότι θες.

Βασικά είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιώ εγώ και λογικά μπορεί να την γνωρίζεις. Ωστόσο, μπορεί να είναι και μερικοί χρήστες που να μην την γνωρίζουν και να προσπαθούν με "thanks" και "donations" σε forums, κάτι που είναι και η μεγαλύτερη κοροϊδία που υπάρχει στην Ελληνική κοινότητα. Το να γίνεις και καλά VIP και να κάνεις δωρεά σε κάποιον για να σε "βάλει" στην λίστα με τους donators και να έχεις πρόσβαση σε κάτι που είναι δωρεάν, είναι μεγάλη μακακία. Αφού οι περισσότεροι τα βρίσκουν από το net και μάλιστα από μεγάλα πειρατικά forums που δεν ζητάνε το παραμικρό €.

Φυσικά δεν είναι όλοι το ίδιο, αφού υπάρχουν άτομα που σπαταλάν ώρες από τον χρόνο τους για να μεταφράσουν και να ανεβάσουν ταινίες και σειρές δωρεάν. Αυτοί είναι που έπρεπε να έχουν κάποια σελίδα με δυνατότητα δωρεάς, όπου όσοι επιθυμούν, μπορούν να τους δώσουν κάτι, μιας και οι ποιότητα των μεταφράσεων ξεπερνά πολλές φορές τις "επαγγελματικές". Τέλος πάντων....

Λοιπόν, πας στο google.gr. Εκεί θα πρέπει να βάλεις την ταινία που θες, ακολουθούμενη με την λέξη dvdrip, ή Xvid ή ακόμη και R5, για να καταλάβει ο google τι ακριβώς ζητάς. Πάντως να θυμάσαι να επιλέξεις από αριστερά την επιλογή "Σελίδες γραμμένες στα Ελληνικά".
Επίσης, μπορείς να προσδιορίσεις και το host που θες, πχ Rapidshare.Ωστόσο, καλό είναι να προσθέσεις και την χρονολογία της ταινίας, αλλά και να πεις το google ότι θα πρέπει να σου εμφανίσει μόνο "links" και όχι reviews.

Onoma tainias -reviews

Ας πούμε πχ ότι θέλω να βρω το Salt. Δες, με μια απλή αναζήτηση τι μου επέστρεψε:
Μπορείς να πειραματιστείς με τους όρους αναζήτησης, αλλά πάντα ο γουγλης κάτι θα σου εμφανίζει. Είναι ο καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος να βρεις αυτό που ζητάς, ενώ μπορείς να βρεις και παλιότερα αρχεία.

salt 2010 rapidshare -reviews

Για να σου βγάλει αποτελέσματα online και με Ελληνικούς υπότιτλους, βάλε το παρακάτω:

salt 2010 online greek subs -reviews

Επίσης, κάτι απλό, μερικά sites μπορεί να εμφανίζουν τα links στην αναζήτηση, αλλά όταν πας στο site να μην σου αφήνει αν δεν είσαι μέλος. Σε αυτήν την περίπτωση, δοκίμασε να πατήσεις την επιλογή στο google "Προσωρινά αποθηκευμένη" και "όλο και κάτι θα βγάλει :) ".

Παράδειγμα, σαν 1ο link έβγαινε το blog "Πειρατής Μαυρογένης". Πατώντας το, μου εμφάνιζε ένα μήνυμα να συνδεθώ για να δω τα links. Αλλά επιλέγοντας την cached έκδοση του (Προσωρινά αποθηκευμένη), μου εμφάνισε την σελίδα κανονικά (δεν πιάνει πάντα, αλλά δοκίμασε το). Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές σελίδες έχουν ανοιχτή πρόσβαση στο GoogleBot.

0 Comments

Related Posts

Top