Πως να αυξήσεις την ταχύτητα του Android κινητού σου εύκολα

Published on  by Gearloose ‐ In  ‐ Reading time: less than a minute
Πως να αυξήσεις την ταχύτητα του Android κινητού σου εύκολα

Είτε έχεις το καλύτερο μοντέλο του κινητού σου, είτε έχεις ένα απλό μοντέλο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταλάβεις αμέσως την όποια πτώση στην ταχύτητα του κινητού σου και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αυτό. Με αυτόν τον απλό τρόπο, θα μπορέσετε να αυξήσετε την ταχύτητα του κινητού σας πολύ εύκολα.

Για να γίνει αυτό το τρικ, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την λειτουργία για προγραμματιστές και μπορεί αν γίνει πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του κινητού σας και πατώντας μερικές φορές επάνω στον αριθμό build του κινητού σας. Ένα μικρό popup θα σας ειδοποιήσει πόσες φορές χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία.

android_speed_1

Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία για προγραμματιστές (μην φοβάσαι, δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι περίεργο στο κινητό σου), πήγαινε πίσω και θα δεις μια νέα επιλογή για προγραμματιστές. Πάτησε επάνω.

android_speed_2

Τώρα πήγαινε κάτω μέχρι να δεις τις παρακάτω ρυθμίσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την ταχύτητα του κινητού σου.

Οι επιλογές που μας ενδιαφέρουν είναι οι τρεις παρακάτω:
• Window animation scale
• Transition animation scale
• Animator duration scale

android_speed_3

Πάτησε σε κάθε μία ξεχωριστά και άλλαξε τες σε "0.5x". Η αλλαγή αυτή θα ανεβάσει την απόδοση του κινητού σου.

android_speed_4

Πήγαινε πίσω και περιηγήσου στο κινητό σου. Θα δεις διαφορά στην ταχύτητα του. Αν είσαι από τους τύπους που θέλουν την απόλυτη ταχύτητα, μπορείς να δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις τις παραπάνω ρυθμίσεις. Θα κάνει το κινητό σου πιο γρήγορο, αλλά δεν θα δείχνει ωραίο το theme του.

Το παραπάνω τρικ μπορεί να γίνει σε όλα τα κινητά με android λειτουργικό, αλλά ίσως η επιλογή με τον αριθμό του build του λειτουργικού να είναι τελείως διαφορετική και σε άλλη θέση. Επίσης λειτουργεί και σε custom εκδόσεις android, όπως φαίνεται στις παραπάνω εικόνες, όπου το δικό μου κινητό τρέχει μια custom rom (Viper OS 7.1.2).

Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να αυξήσεις την ταχύτητα του android κινητού σου.

loading

Related Posts

Top