Πως να αποκτήσετε δωρεάν το Kaspersky 2010

Πως να αποκτήσετε δωρεάν το Kaspersky 2010
04/03/2010

Είχα γράψει παλιότερα έναν οδηγό για το πως να κάνεις δικό σου το Kaspersky 2010, δωρεάν. Εδώ είναι ένας καινούριος οδηγός.

Ωστόσο το διόρθωσαν το πρόβλημα εκεί στα Kaspersky Labs του και έτσι αν κάποιος έκανε τον προηγούμενο τρόπο, σίγουρα θα έχει προβλήματα.

Ορίστε η διόρθωση.

Κάντε ότι και στο προηγούμενο θέμα, ότι αφορά την απενεργοποίηση του Kaspersky. Τώρα πηγαίνουμε Start -> Run και γράφουμε regedt32.
Τώρα πηγαίνουμε στην παρακάτω διαδρομή:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREKasperskyLabprotectedAVP9environment

αν έχετε Windows Vista 64bit ή 7 πηγαίνουμε αντί για την παραπάνω διαδρομή, σε αυτή:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeKasperskyLabprotectedAVP9environment

Αλλάξτε το κλειδί "Beta" σε "Release" (με δεξί κλικ και "Edit String").

Τώρα στο ίδιο σημείο θα δείτε το "PCID". Κάντε δεξί κλικ και σε αυτό και επιλέξτε Edit String και εδώ. Εδώ τώρα θα πρέπει να αλλάξετε τα 3 τελευταία ψηφία σε οτιδήποτε άλλο, αριθμό ή/και γράμματα.

Πως να αποκτήσετε δωρεάν το Kaspersky 2010 1

Στην παραπάνω εικόνα θα μπορούσε να γίνει a23 ή 12f ή 1u3 κλπ.

Σώστε και κλείστε τον editor. Κάντε Restart το PC. Τώρα όταν επιστρέψετε στα Windows, επανεργοποιήστε ότι αφορά το Kaspersky και κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο στο tray. Επιλέξτε "Activate" και μετά "Activate trial license".

Θα σας δώσει 1 μήνα δοκιμής. Κάθε φορά που θα τελειώνει η δοκιμαστική περίοδος, επαναλάβετε την διαδικασία "Activate", αφού διαγράψετε την παλιά άδεια.

Πάντως μια συμβουλή, μπορείτε να βγάλετε τελείως το Kaspersky και να βάλετε το δωρεάν και πολύ καλύτερο Avira Antivir.

Εκτός το ότι είναι δωρεάν οπότε τέρμα οι άδειες κλπ, είναι καλύτερο (ψάξτε δοκιμές στο διαδίκτυο για να πειστείτε), ανακάλυψε Trojans που είχα στο σκληρό (από 2-3 patches που τα είχα και εγώ για ύποπτα)και τα κατέβασα όταν είχα το Kaspersky.

Author Bio

Gearloose
Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer. Μου αρέσει να φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook ή γράφω άρθρα που αφορούν το PC Hardware.

Related Posts