Πως να αποθηκεύσετε τα τραγούδια του Spotify

Published on  by Gearloose ‐ In  ‐ Reading time: less than a minute
Πως να αποθηκεύσετε τα τραγούδια του Spotify

Το Spotify είναι μια ψηφιακή υπηρεσία που παρέχει χιλιάδες τραγούδια online, τα οποία σου επιτρέπει τα ακούσεις όσο θέλεις, αλλά δεν μπορείς να τα αποθηκεύσεις στον Η/Υ σου, πχ για να τα έχεις στο κινητό ή στο αυτοκίνητο σου. Ας δούμε πως μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε με απλό τρόπο.

Παλιότερα υπήρχε ένα plugin για τον Chrome, το οποίο σου επέτρεπε να κατεβάσεις τα κομμάτια που ήθελες, αλλά πλέων το έχουν διορθώσει το bug και δεν λειτουργεί. Οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποιον άλλο τρόπο.

Έτσι, ο καλύτερος -αυτήν την στιγμή- τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις ένα streaming recorder πρόγραμμα, το οποίο θα αναλάβει να γράψει ότι ακούς εκείνη την στιγμή. Είναι ο πιο απλός τρόπος ώστε να κρατήσεις την αρχική ποιότητα. Υπάρχουν πολλά προγράμματα για streaming recording, αλλά από τις δοκιμές μου κατέληξα στο Streaming music recorder. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αποθηκεύσεις τα τραγούδια και από άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες.

Πήγαινε στο play.spotify.com και επέλεξε την λίστα ή τα κομμάτια που θέλεις. Καλύτερα είναι να χρησιμοποιήσεις μια λίστα, ώστε να αφήσεις τον υπολογιστή σου να τρέχει τα κομμάτια που έχεις επιλέξει και να τα γράφει το πρόγραμμα. Καλό είναι να κλείσεις κάποια άλλα προγράμματα και να χρησιμοποιήσεις τον Chrome.

Τρέξτε το πρόγραμμα και ρυθμίστε το να κόβει τα κομμάτια αυτόματα όταν δεν εντοπίσει ήχο, ώστε να μην είναι ένα μεγάλο ηχητικό αρχείο, αλλά τα κομμάτια όπως κανονικά είναι. Μερικές τυπικές ρυθμίσεις είναι οι παρακάτω.

Πως να αποθηκεύσετε τα τραγούδια του Spotify 1

0 Comments

Related Posts

Top