Πως να απενεργοποιήσετε εύκολα το activation των Windows 7

Πως να απενεργοποιήσετε εύκολα το activation των Windows 7
06/03/2010

Ένας νέος τρόπος έρχεται να προστεθεί στην συλλογή με τα activation bypass tools για  τα Windows 7. Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι κατά την γνώμη μου ο καλύτερος.

Βασικά κατεβάστε αυτό το utility. Το συγκεκριμένο, μπορεί και αφαιρεί ότι αφορά το κομμάτι activation, αλλά κρατά τα Windows σαν "αυθεντικά", ώστε να είναι δυνατή η αναβάθμιση τους.

Αποσυμπιέστε το και τρέξτε το.Θα δείτε την παρακάτω εικόνα.

Πως να απενεργοποιήσετε εύκολα το activation των Windows 7 1
Πως να απενεργοποιήσετε εύκολα το activation των Windows 7 2

Δοκιμάστηκε στην έκδοση 7100 των Windows 7, όπως δείχνει και η παρακάτω εικόνα. Ωστόσο, σύμφωνα με την πάνω εικόνα, μπορεί και ενεργοποιεί όλες τις εκδόσεις.

Πως να απενεργοποιήσετε εύκολα το activation των Windows 7 3

Απλώς πατάτε την επιλογή "Remove Wat" και περιμένετε. Θα κάνει restart τον υπολογιστή μόνο του. Λογικά, μετά το restart, τα Windows θα είναι ενεργοποιημένα. Όπως βλέπετε παρακάτω, δεν υπάρχει πουθενά η αναφορά για αυθεντικά ή όχι Windows.

Πως να απενεργοποιήσετε εύκολα το activation των Windows 7 4

Και φυσικά, τα updates λειτουργούν κανονικά.

Πως να απενεργοποιήσετε εύκολα το activation των Windows 7 5

Author Bio

Gearloose
Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer. Μου αρέσει να φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook ή γράφω άρθρα που αφορούν το PC Hardware.

Related Posts