Πως γίνεται Hack/Εγκατάσταση Custom Firmware για το Sony PSP-E1004 Street

Published on  by Gearloose ‐ In  ‐ Reading time: less than a minute
Πως γίνεται Hack/Εγκατάσταση Custom Firmware για το Sony PSP-E1004 Street

Το PSP street είναι η φτηνή προσέγγιση της Sony στις φορητές κονσόλες. Και η εγκατάσταση ενός CFW είναι πολύ απλή.

Πως γίνεται Hack/Εγκατάσταση Custom Firmware για το Sony PSP-E1004 Street 1

Βασικά το μόνο που θα χρειαστεί να έχει κάποιος είναι η έκδοση 6.60 του OFW (λογικά τα τελευταία μοντέλα την έχουν ήδη περασμένη) και την τελευταία έκδοση του PRO CFW (6.60 C2).

How to

Αν δεν έχουμε την 6.60 έκδοση του OFW στο PSP, θα πρέπει να το αναβαθμίσουμε. Για να το αναβαθμίσουμε, κατεβάζουμε το αρχείο από το πρώτο link παραπάνω και το μεταφέρουμε στον φάκελο PSP/UPDATE (λογικά δεν θα υπάρχει, οπότε θα πρέπει να τον δημιουργήσουμε εμείς). Μετά πηγαίνουμε στο μενού και επιλέγουμε αναβάθμιση.

Τώρα θα πρέπει να περάσουμε το PRO CFW. Αποσυμπιέζουμε το αρχείο (2ο link) και θα δούμε ότι περιέχει πολλά αρχεία και φακέλους. Για να το εγκαταστήσουμε θα χρειαστούμε δύο φακέλους μόνο, τους FastRecovery και PROUPDATE, όπου τους μεταφέρουμε στο Memory Stick και συγκεκριμένα στον φάκελο PSP/GAME. Όταν το μεταφέρουμε, πηγαίνουμε στο μενού του PSP (GAME > Memory Stick) και εκεί επιλέγουμε το εικονίδιο "Pro Update".

Στο νέο μενού που θα μας εμφανιστεί, επιλέγουμε την εγκατάσταση, η οποία δεν θα διαρκέσει παραπάνω από ένα λεπτό. Όταν τελειώσει, μπορούμε να διαγράψουμε τον φάκελο "ProUpdate" αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε τον φάκελο "FastRecovery" γιατί θα τον χρειαστούμε.

Κάθε φορά που θέλουμε να τρέξουμε ένα παιχνίδι ή πρόγραμμα από το Memory Stick, θα πρέπει να επιλέγουμε το εικονίδιο "FastRecovery". Αυτό θα κάνει το PRO CFW να "τρέχει" όση ώρα είναι ανοιχτό το PSP. Σε περίπτωση τώρα που κλείσουμε το PSP, τότε επανέρχεται το OFW και δεν θα μπορούμε να τρέξουμε κάποιο παιχνίδι.

Για να μπορέσουμε να ξανά ενεργοποιήσουμε το PRO CFW, θα πρέπει να ξανά επιλέξουμε το εικονίδιο "FastRecovery" και είναι μια διαδικασία που πρέπει να κάνουμε κάθε φορά που κλείνουμε το PSP (αν το PSP το κλείνουμε με το "Sleep", τότε δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτήν την διαδικασία, η οποία απαιτείται μόνο όταν σβήνουμε τελείως το PSP).

Για να μπορέσουμε να τρέξουμε κάποιο παιχνίδι, θα πρέπει να δημιουργήσουμε έναν φάκελο ονόματι "ISO" στο root του Memory Stick και να περνάμε εκεί τα παιχνίδι, είτε είναι σε iso μορφή, είτε σε cso.

0 Comments

Related Posts

Top