Πως να αποκτήσετε φτηνότερο το NetFlix

Published on  by Gearloose ‐ In  ‐ Reading time: less than a minute
Πως να αποκτήσετε φτηνότερο το NetFlix

Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσεις λογαριασμό στο Netflix ακόμη πιο φτηνά, σχεδόν το μισό της τιμής που πληρώνεις αν το ενεργοποιήσεις από Ελλάδα.

Αυτό γίνεται επιλέγοντας σαν χώρα σε VPN την Τουρκία και ανοίγοντας στην ουσία ένα τούρκικο λογαριασμό, όπου μπορείς να πληρώνεις με Paypal.

Το καλό με το Netflix είναι ότι σου επιτρέπει να συνδέεσαι με τον λογαριασμό σου από παντού και να σου παρέχει το υλικό της χώρας που συνδέεσαι, μαζί με το δικό σου. Έτσι στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα μπορείς να βλέπεις τόσο το τουρκικό περιεχόμενο, όσο και το ελληνικό, μιας και θα συνδέεσαι από Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να συνδέεσαι στην συσκευή σου με VPN, συνδέεσαι κανονικά με τα στοιχεία που έβαλες και επειδή θα βλέπει την ελληνική IP, θα σου παρέχει και το ελληνικό περιεχόμενο.

Εγώ δεν το έχω κάνει γιατί πληρώνω μόνο 3€ τον μήνα για το Netflix (έχω το πακέτο που σου επιτρέπει μέχρι 4 συνδέσεις/λογαριασμούς και το έχω με άλλους 3εις).

Εντάξει, θα μου πεις, για κάποιον άλλο το 2€ είναι σημαντικό και αφού μπορεί να το γλυτώσει, γιατί να μην το κάνει;

Για να γίνει, όπως αναφέρω και παραπάνω, ο τρόπος είναι απλός. Επιλέγεις σαν χώρα την Τουρκία (σε VPN μόνο), ανοίγεις λογαριασμό με το email που θέλεις, επιλέγεις σαν πληρωμή Paypal ή Revolut και όταν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου, μπορείς να συνδέεσαι κανονικά και χωρίς το VPN από όποια συσκευή θέλεις.

loading

Related Posts

Top