Πώς να προσθέσετε περισσότερα παιχνίδια στο PSone Classic (hack)

Πώς να προσθέσετε περισσότερα παιχνίδια στο PSone Classic (hack)
04/03/2019 05:42:00

Ας δούμε πως μπορείτε να "σπάσετε" το PSone Classic και να περάσετε περισσότερα παιχνίδι.

Θα πρέπει να έχετε ένα USB φλασάκι με πάνω από 32GB, αν θέλετε να βάλετε πολλά παιχνίδια και πιστέψτε με, η κονσόλα έχει πάρα πολλά καλά παιχνίδια να διαλέξετε.

Το φλασάκι θα πρέπει να είναι φορμαρισμένο σε Fat32 και να το ονομάσετε SONY, είναι σημαντικό αυτό για να λειτουργήσει το hack.

Πώς να προσθέσετε περισσότερα παιχνίδια στο PSone Classic (hack) 1

Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε το BleemSync. Αποσυμπιέστε το και περάστε τα αρχεία του στο root του USB flash.

Αφαιρέστε τα καλώδια τροφοδοσίας και HDMI από το PSone Classic και τοποθετήστε το φλασάκι στην δεξιά υποδοχή της κονσόλας.

Συνδέστε τώρα τα καλώδια και περιμένετε ως ότου το λαμπάκι της κονσόλας γίνει πορτοκαλί. Μόλις γίνει, πατήστε το πλήκτρο Power και ακολουθήστε τις οδηγίες που θα δείτε στην οθόνη. Δεν είναι κάτι σημαντικό γι'αυτό και δεν το αναλύω.

Όταν το hack τελειώσει, το λαμπάκι της θα γίνει κόκκινο και θα ακολουθήσει ένα αυτόματο reboot. Όταν το λαμπάκι γίνει πορτοκαλί και μόνο τότε, αφαιρέστε το USB φλασάκι και το καλώδιο τροφοδοσίας της.

Τώρα συνδέστε την κονσόλα στο PC σας, με το ίδιο καλώδιο τροφοδοσίας της. Περιμένετε να γίνει το led πορτοκαλί και πιέστε το Power. Θα ακούσετε το PC να αναγνωρίζει την κονσόλα. Περιμένετε περί τα 10" και μετά ανοίξτε τον Firefox ή τον Chrome και πηγαίνετε σε αυτό το URL.

Το URL δεν δουλεύει παρά μόνον αν συνδεθεί σωστά η κονσόλα και έχει γίνει το hack. Αλλιώς ο browser σας θα σας εμφανίζει το μύνημα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με την σελίδα.

Αν όλα πάνε καλά, θα δείτε την οθόνη του BleemSync, από όπου μπορείτε να προσθέσετε εύκολα τα παιχνίδια στην κονσόλα σας. Είναι τόσο απλή η μεταφορά παιχνιδιών, που ειλικρινά δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Δείτε στο Video παρακάτω την διαδικασία.

Πώς να προσθέσετε περισσότερα παιχνίδια στο PSone Classic (hack) 2
Η λίστα με τα αγαπημένα μου παιχνίδια

Όταν τελειώσετε με τα παιχνίδια, μπορείτε να συνδέσετε την κονσόλα σας στην τηλεόραση σας και να τρέξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και πραγματικά, αναρωτηθείτε γιατί σήμερα τα παιχνίδια είναι ξανά ζεσταμένο φαγητό και γιατί δεν κυκλοφορούν πλέον τέτοια διαμάντια.

Related Posts