Παράκαμψη του capital control για Paypal

Παράκαμψη του capital control για Paypal
22/08/2015

Υπάρχει ένα τρικ όπου μπορείς να το εφαρμόσεις και να μπορέσεις να αγοράσεις προϊόντα από το internet μέσο paypal, παρακάμπτοντας έτσι το capital control για αγορές εξωτερικού.

Update: Μην κάνετε χρήση του συγκεκριμένου τρόπου συχνά, καθώς ενδέχεται να σας μπλοκάρει ο λογαριασμός σας στην Paypal. Αντί αυτού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τρόπο με το Revolut.

Το τρικ είναι απλό. Πηγαίνουμε στο Paypal και στην καρτέλα "Request Money". Εκεί επιλέγουμε "Goods" και βάζουμε ένα email διαφορετικό από αυτό που έχουμε στο Paypal (δικό μας ή κάποιου φίλου/συγγενή μας). Ζητάμε το ποσό που θέλουμε και αποσυνδεόμαστε από το Paypal.

Παράκαμψη του capital control για Paypal 1

Τώρα ανοίγουμε το email το οποίο δηλώσαμε και πατάμε το link που θα μας στείλει η Paypal. Εκεί επιλέγουμε να μην συνδεθούμε και να πληρώσουμε με την κάρτα μας (για να μην χρειαστεί να φτιάξουμε νέο λογαριασμό). Δίνουμε τα στοιχεία μας και τον αριθμό της κάρτας (ακόμη και αυτής που έχουμε ήδη στον λογαριασμό μας στο Paypal) και πληρώνουμε.

Παράκαμψη του capital control για Paypal 2

Θα μας έρθουν στον λογαριασμό μας τα χρήματα κανονικά. Σημειώστε ότι το Paypal κρατάει ένα ποσοστό για κάθε συναλλαγή 2.9% + $0.30 USD.

Παράκαμψη του capital control για Paypal 3

Author Bio

Gearloose
Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer. Μου αρέσει να φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook ή γράφω άρθρα που αφορούν το PC Hardware.

Related Posts