Παράκαμψη του capital control για Paypal

Παράκαμψη του capital control για Paypal
22/08/2015 03:01:00

Υπάρχει ένα τρικ όπου μπορείς να το εφαρμόσεις και να μπορέσεις να αγοράσεις προϊόντα από το internet μέσο paypal, παρακάμπτοντας έτσι το capital control για αγορές εξωτερικού.

Update: Μην κάνετε χρήση του συγκεκριμένου τρόπου συχνά, καθώς ενδέχεται να σας μπλοκάρει ο λογαριασμός σας στην Paypal. Αντί αυτού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τρόπο με το Revolut.

Το τρικ είναι απλό. Πηγαίνουμε στο Paypal και στην καρτέλα "Request Money". Εκεί επιλέγουμε "Goods" και βάζουμε ένα email διαφορετικό από αυτό που έχουμε στο Paypal (δικό μας ή κάποιου φίλου/συγγενή μας). Ζητάμε το ποσό που θέλουμε και αποσυνδεόμαστε από το Paypal.

Παράκαμψη του capital control για Paypal 1

Τώρα ανοίγουμε το email το οποίο δηλώσαμε και πατάμε το link που θα μας στείλει η Paypal. Εκεί επιλέγουμε να μην συνδεθούμε και να πληρώσουμε με την κάρτα μας (για να μην χρειαστεί να φτιάξουμε νέο λογαριασμό). Δίνουμε τα στοιχεία μας και τον αριθμό της κάρτας (ακόμη και αυτής που έχουμε ήδη στον λογαριασμό μας στο Paypal) και πληρώνουμε.

Παράκαμψη του capital control για Paypal 2

Θα μας έρθουν στον λογαριασμό μας τα χρήματα κανονικά. Σημειώστε ότι το Paypal κρατάει ένα ποσοστό για κάθε συναλλαγή 2.9% + $0.30 USD.

Παράκαμψη του capital control για Paypal 3

Related Posts