Πώς να προσθέσετε περισσότερα παιχνίδια στο NES και το SNES Classic (Hack)

Πώς να προσθέσετε περισσότερα παιχνίδια στο NES και το SNES Classic (Hack)
07/01/2019 09:42:00

Ας δούμε πως μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον παιχνίδια στο NES Classic. Σημειώστε ότι αυτός ο τρόπος είναι ο ίδιος και για το Super NES Classic.

Αρχικά συνδέστε το NES Classic στο PC σας με ένα καλώδιο USB. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Hakchi από εδώ. Αποσυμπιέστε το κάπου και τρέξτε το exe αρχείο.

Στο πρόγραμμα θα δείτε ένα κουμπί που λέει επάνω synchronize. Πατήστε το για να συγχρονιστεί με την λίστα παιχνιδιών του NES.

Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας ζητήσει το πρόγραμμα, όπως να σιγουρευτείτε ότι έχετε τον διακόπτη του NES κλειστό, ενώ θα σας ζητήσει να πατήσετε και να κρατήσετε το RESET, να πατήσετε το POWER και έπειτα να αφήσετε το RESET. Θα δείτε το led του NES να ανάβει κάποια στιγμή.

Το Hakchi θα σας ζητήσει να εγκαταστήσετε τους απαραίτητους drivers. Επιλέξτε ναι και συνεχίστε. Όταν τελειώσει, πατήστε το ΟΚ και πλέον το NES είναι έτοιμο για να δεχτεί επιπλέον παιχνίδια.

Αφού έχετε έτοιμα τα roms που επιθυμείται και που θα πρέπει να βρείτε μόνοι σας, επιλέξτε το "Add more Games" στο Hakchi και επιλέξτε τα.

Τώρα μπορείτε να τα ανεβάσετε το NES, αλλά καλό θα ήταν να βρείτε την φωτογραφία του παιχνιδιού. Το Hakchi έχει έτοιμο πλήκτρο για αναζήτηση στην Google, οπότε βρείτε αυτό που σας αρέσει, κάντε επάνω του δυο κλικ και είναι έτοιμο.

Όταν τελειώσετε, Πατήστε Synchronize και είστε έτοιμοι.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, τα παιχνίδια που πρόσθεσα βρίσκονται σε έναν υποφάκελο και λειτουργούν κανονικά και τα Saves.

Δείτε ένα μικρό review μου και ένα teardown αλλά και το hack στο παρακάτω video

Related Posts