Δείτε τα κλειδωμένα (μέχρι να τα κάνεις share) video

14/06/2014

Δεν είναι και λίγα τα sites, τα οποία προκειμένου να σου εμφανίσουν κάποιο video, θα πρέπει να κάνεις share την σελίδα τους. Αν δεν την κάνεις, δεν μπορείς να δεις το video που επιθυμείς. Τι γίνεται όμως αν δεν θέλεις να μοιραστείς το video (προτού καν το δεις) ή δεν θέλεις να δουν οι φίλοι σου το video που παρακολούθησες ή ακόμη και δεν γουστάρεις να σε πιέζουν να μοιραστείς ένα video; Η λύση είναι σχετικά απλή.

Δείτε τα κλειδωμένα (μέχρι να τα κάνεις share) video 1
Το μήνυμα που εμφανίζεται

Αρχικά επιλέγεις το video με το ποντίκι. Αν έχει επάνω ή/και κάτω κάποιο κείμενο, επέλεξε το κείμενο αυτό και με κρατημένο το αριστερό "κλικ", σύρε το ώστε να επιλέξεις στην ουσία όλο το σημείο που εμφανίζεται το video. Όταν το κάνεις, πάτησε δεξί κλικ και επέλεξε να δεις τον πηγαίο κώδικα της σελίδας.

Δείτε τα κλειδωμένα (μέχρι να τα κάνεις share) video 2

Εκεί βρες για το πεδίο "video-id", όπου στην ουσία είναι το κλειδί του video που θες. Τώρα μπορείς να πας στην σελίδα που φιλοξενεί αρχικά το video (πχ youtube) και να το δεις.

Δείτε τα κλειδωμένα (μέχρι να τα κάνεις share) video 3
Το σημείο του κώδικα που θέλουμε

Author Bio

Gearloose
Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer. Μου αρέσει να φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook ή γράφω άρθρα που αφορούν το PC Hardware.

Related Posts