Δείτε Online ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους Δωρεάν

Published on  by Gearloose ‐ In  ‐ Reading time: less than a minute
Δείτε Online ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους Δωρεάν

Αν σου αρέσει να παρακολουθείς τον παλιό καλό Ελληνικό κινηματογράφο, θα έχεις καταλάβει ότι από το Youtube έχουν εξαφανιστεί σχεδόν όλες οι ταινίες.

Παρότι πολλοί uploaders τις έχουν ξανά ανεβάσει με αλλαγμένο τον τίτλο τους, πολλές ταινίες δεν υπάρχουν για να τις παρακολουθήσεις. Ωστόσο δύο sites προσφέρουν πολλές ελληνικές, μαζί με ξένες ταινίες αλλά και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους.

Πρώτο site είναι το elTube.GR, το οποίο έχει δεκάδες ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου, καθώς επίσης και τραγούδια αλλά και ταινίες των '80s.

Δείτε Online ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους Δωρεάν 1

Το 2ο site είναι το mvtv.badooz.com, το οποίο με την σειρά του έχει Ελληνικές ταινίες, καθώς επίσης και ξένες σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους και μάλιστα καταχωρημένες με την χρονολογία ή τον τίτλο τους.

Δείτε Online ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους Δωρεάν 2

Σημειώστε ότι πολλές από τις ταινίες αυτές, βρίσκονται ήδη στο Youtube ή σε άλλα αντίστοιχα sites, ωστόσο στα παραπάνω sites μπορείτε να τις βρείτε εύκολα. Φυσικά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους uploaders για τον κόπο τους να ανεβάσουν τις ταινίες και να ευχηθούμε να μείνουν για καιρό online.

0 Comments

Related Posts

Top