Δείτε Amazon Prime Video φτηνά με αγορά από Τουρκία

Published on  by Gearloose ‐ In  ‐ Reading time: less than a minute
Δείτε Amazon Prime Video φτηνά με αγορά από Τουρκία

Δείτε πως θα μπορέσετε να έχετε λογαριασμό στο Amazon Prime Video φτηνά και νόμιμα.

Η υπηρεσία streaming της Amazon έχει γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω "δυνατού" πρωτότυπου περιεχομένου, όπως τα "Jack Ryan", "The Boys", "Reacher" κλπ.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα δούμε πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία μέσω Τουρκίας, ώστε να την έχουμε νόμιμα και φτηνά.

How to

Αρχικά, πηγαίνετε στο τουρκικό Amazon και δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό εκεί. Δεν χρειάζεται να έχετε VPN, αλλά καλό θα είναι να εγκαταστήσετε ένα από τα δωρεάν που κυκλοφορούν, ώστε να έχετε τούρκικη IP όταν πληρώσετε και ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Ενημερωτικά, η Amazon δίνει έναν μήνα δωρεάν (αν και εμένα δεν μου έδωσε). Καλό θα είναι να έχετε ανοίξει και μία καρτέλα με το Google Translate, ώστε να ξέρετε που πρέπει να πατήσετε ή τι μηνύματα λάθους εμφανίζει.

Αφού κάνετε λογαριασμό, εκτώς από το email θα σας ζητήσει και αριθμό κινητού για να στείλει το μύνημα με έναν κωδικό. Αυτό δεν μπορείτε να το προσπεράσετε, αλλά δεν χρειάζεται να ψάξετε για fake αριθμό από Τουρκία, μπορείτε να βάλετε ελληνικό, κάποιο άλλο όμως που δεν έχετε ήδη δώσει στην Amazon σε άλλο λογαριασμό (αν έχετε).

Θα σας ζητήσει επίσης διεύθυνση και τηλέφωνο. Με ένα γρήγορο Google search, βρείτε ένα τυχαίο κατάστημα και βάλτε την διεύθυνση του και το τηλέφωνο του. Προσέξτε τον ταχυδρομικό κώδικα και το τηλέφωνο, γιατί τα απορρίπτει αν δεν είναι σωστά. Αν σας εμφανίζει μήνυμα λάθους στο τηλέφωνο, δοκιμάστε να αφερέσετε τα "0" από μπροστά και θα το δεχτεί.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ελληνική. Δοκίμασα της Πειραιώς και την δέχτηκε κανονικά. Δεν χρειάζετε δηλαδή να ψάξετε για Revolut ή Paypal (το Amazon δεν δέχεται Paypal).

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα μπορείτε να βλέπετε την υπηρεσία από ελλάδα, χωρίς την χρήση VPN και όλες οι σειρές και οι ταινίες έχουν κανονικά και ελληνικούς υπότιτλους. Το μόνο που ίσως να σας ξενίσει, είναι ότι στα εξώφυλλα των εκπομπών, έχει τις τούρκικες εκδόσεις τους (και τίτλους τους), αλλά όχι σε όλα.

0 Comments

Related Posts

Top