Σχετικά

Καλώς ήρθατε στο LazyTech, ένα προσωπικό μου blog, στο οποίο μπορείτε να βρείτε και μερικές επιπλέον υπηρεσίες. Το LazyTech (πρώην "HomebrewGR" και "G3ar.gr"), ξεκίνησε σαν ένα blog με τεχνικές συμβουλές, παρουσιάσεις και tutorials. Ωστόσο αποφασίσαμε να το συγχωνεύσουμε με μια υπηρεσία ελέγχου και σύγκρισης τιμών.

Η ιδέα της σύγκρισης τιμών ξεκίνησε από μια παρέα ανθρώπων, που ασχολούμαστε χρόνια με τις online αγορές, προσπαθώντας να πετυχαίνουμε πάντα την καλύτερη τιμή για τα προϊόντα που ζητάμε.

Τι είναι το LazyTech;

Είναι η προσπάθεια μας. Είναι ένας χώρος, όπου μέσα από αυτόν, μπορούμε να ενημερώσουμε και άλλους ανθρώπους για τις προσφορές που υπάρχουν διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή.

Επίσης είναι μια μηχανή σύγκρισης τιμών, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τις καλύτερες τιμές στα προϊόντα που ζητάτε. Καλύπτουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών για αναζήτηση, από προϊόντα σε Super Market, σε προϊόντα τεχνολογίας αλλά και σε καταστήματα μαζικής εστίασης.

Προσπαθούμε να βελτιώνουμε το σύστημα μας και να προσθέτουμε περισσότερες επιλογές. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα σύγκρισης τιμών.

Οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν. Οτιδήποτε βλέπετε εδώ αφορά τιμές των καταστημάτων, ότι βλέπετε αυτό θα πληρώσετε. Δεν παίρνουμε χρήματα για να προσθέσουμε κάποιο κατάστημα ή υπηρεσία, ούτε παρέχουμε κάποια "premium" υπηρεσία στους επισκέπτες.

Πατήστε σε κάποιο από τα προϊόντα στην αρχική σελίδα ή σε κάποια από τις κατηγορίες που θα βρείτε στο μενού επάνω και αρχίστε την αναζήτηση σας.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε και το [blog μας](https://www.g3ar.gr/contact" rel="noopener" target="_blank">Είμαστε στην διάθεση σας για όποια απορία, πληροφορία ή παράπονο έχετε. Προσωρινά, δεν μπορείτε να εγγραφείτε σαν μέλος, ωστόσο στα σχέδια μας είναι η προσθήκη ενός forum για τις απαραίτητες συζητήσεις.

Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες, μην κοιτάτε αλλού. Οικονομικές συμβουλές, άρθρα και υπηρεσίες σύγκρισης τιμών δωρεάν από το LazyTech.