Πως να συνδέσεις το χειριστήριο του PS4 στο κινητό σου (Android)

Πως να συνδέσεις το χειριστήριο του PS4 στο κινητό σου (Android)
Written by Admin

Το χειριστήριο του PS4 είναι ένα από τα καλύτερα χειριστήρια για τα παιχνίδια σου. Μπορείς να το συνδέσεις στο PC και το PS3 και να παίζεις τα παιχνίδια σου με αυτό, αλλά μπορείς και να το συνδέσεις και στο κινητό σου, χωρίς να χρειαστείς κανένα απολύτως εξάρτημα.

Για να το συνδέσεις με το κινητό σου, ενεργοποίησε την σύνδεση Bluetooth στο κινητό σου και πάτησε μαζί τα κουμπιά "Share" και "Home" στο χειριστήριο.

Θα δείτε το φωτάκι του χειριστηρίου να αναβοσβήνει και να αναγνωρίζεται από το κινητό.

Τώρα μπορείτε να τρέξετε το παιχνίδι ή τον emulator που επιθυμείτε και να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο. Εγώ το δοκίμασα στον Snes Emulator Snes9x EX+.

Στους emulators μπορείτε να ορίσετε τα κουμπιά, μιας και πολλές φορές οι default ρυθμίσεις είναι λάθος. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο ανάλογο μενού.

Αυτό ήταν. Τώρα μπορείτε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια από το κινητό/tablet σας με χειριστήριο.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment