Πως να παίξετε το "The Legend of Zelda: Majora's Mask" σε HD γραφικά

Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε πως μπορούμε να τρέξουμε το The Legend of Zelda: Majora's Mask με HD textures, κάτι που δίνει μια νέα εικόνα στο παιχνίδι.

Σημ.: Εδώ μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το πως να παίξετε το Zelda 64 : Ocarina of Time και Master Quest με hi res γραφικά.

Θα χρειαστείς:

-Τον emulator Project 64
-Το Project 64 RDB
-Το plugin Glide64
-Το αρχείο Djipi CellPack MM 2011
Επίσης θα χρειαστούμε και το rom Legend of Zelda, The - Majora's Mask (U) [!].zip

Το trailer από την HD έκδοση του παιχνιδιού για το Wii U. Μέχρι να κυκλοφορήσει, μπορούμε να παίξουμε το αυθεντικό παιχνίδι του N64 σε HD στο PC μας.

Εγκατάσταση:

1) Εγκατάστησε το Project 64
2) Αποσυμπίεσε το RDB v1.60.15 στο φάκελο που χρησιμοποίησες παραπάνω.
3) Βάλε το rom από το παιχνίδι στο φάκελο του Project 64.
4) Αποσυμπίεσε το αρχείο "Glide64_Final" και μετέφερε τα αρχεία από τον φάκελο "Plugin" στον φάκελο "Plugin" του Project 64.
5) Στον φάκελο "Textures" του Project 64, δημιούργησε έναν νέο φάκελο με όνομα "cache" και εκεί μέσα βάλε τα αρχεία από το "Djipi_CellPack_MM_2011.zip".
6) Τρέξε τώρα τον emulator. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και επέλεξε "Option" και μετά "Settings". Στο "Video plugin" επέλεξε το "Glide64" και πάτησε "ΟΚ".
7) Πήγαινε πάλι στο "Option" και μετά "Configure Graphics plugin". Εκεί τσέκαρε την επιλογή "Show texture enhancement options" και πάτησε ΟΚ. Θα πρέπει να σου εμφανίσει μια επιπλέον καρτέλα. Αν δεν το κάνει, κλείσε τις ρυθμίσεις και επανέλαβε το βήμα 7.
8) Επέλεξε την καρτέλα "Texture enhancement" και βάλε τις ρυθμίσεις όπως είναι και στην παρακάτω εικόνα:

9) Τώρα μπορείς να τρέξεις το παιχνίδι. Απόλαυσε το Zelda 64 σε Hi-Res. Θα μπορέσετε να το παίξετε πιο άνετα, αν έχετε ένα χειριστήριο στο PC σας, ενώ μπορείτε να συνδέσετε και το PS3 χειριστήριο σας στο PC και να το παίζεται με αυτό.

Για σύγκριση, μια εικόνα από τα textures που έχει το παιχνίδι κανονικά.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment