Πως να μειώσετε το μέγεθος των iso του PS3 με το SafeImg

Πως να μειώσετε το μέγεθος των iso του PS3 με το SafeImg
Written by Admin

Κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρόγραμμα SafeImg για το PS3, το οποίο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε όσους κατεβάζουν παιχνίδια (γίνονται αυτά;) ) από το internet.

Αν ασχολείσαι από παλιά με αντίγραφα (ασφαλείας) σε κονσόλες, θα θυμάσαι τα dummy files που βάζαμε σε PS2 και DC για να χωρέσουν σε ένα CD.
Έτσι με το Safeimg (v0.1.1) μπορείς να αφαιρέσεις videos από τα παιχνίδια (του PS3, ειδικά αν δεν σε ενδιαφέρουν τα videos), να μικρύνεις τα isos, να χωρίσεις αρχεία μεγαλύτερα από 4GB σε φορμά που υποστηρίζεται από το backup manager, ώστε να τα τρέχει κανονικά σαν να ήταν δύο δισκάκια (ότι πρέπει για παιχνίδια τύπου God of War 3 και τα νεότερα), να αφαιρέσει updates και επειδή αναβαθμίζεται από τον δημιουργό του, λογικά θα προσθέτει συνεχώς νέες λειτουργίες.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment