Πως να κάνετε εύκολα εικόνες gif από video του Youtube (Για Meme κλπ)

Πως να κάνετε εύκολα εικόνες gif από video του Youtube (Για Meme κλπ)
Written by Admin

Σίγουρα θα έχετε δει πολλές κινούμενες εικόνες (animated gifs) από διάφορα videos. Δείτε πως μπορείτε να κάνετε εύκολα τα δικά σας αρχεία gif από σκηνές των videos του youtube.

Πηγαίνετε στο gifyoutube και βάλτε την πλήρη διεύθυνση του video που θέλετε. Έπειτα μπορείτε να βάλετε έναν τίτλο, τον χρόνο που θέλετε να αρχίσει η δημιουργία του gif (πχ στο 5ο λεπτό) και πόση διάρκεια να κρατήσει το gif και πατήστε "Create gif". Όταν τελειώσει, το gif σας θα είναι έτοιμο.

Σημειώστε ότι το project δεν υποστηρίζεται από το youtube που σημαίνει ότι μπορεί να κατέβει ανά πάσα στιγμή. Επίσης τις περισσότερες φορές οι servers τους είναι απασχολημένοι και θα χρειαστεί να περιμένετε. Αν τώρα θέλετε κάτι καλύτερο, ρίξτε μια ματιά και στο GifGrabber.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment