Πως να δείτε τα Video από το Hulu δωρεάν

Πως να δείτε τα Video από το Hulu δωρεάν
Written by Admin

Το Hulu, είναι ένα site τo oποίο παρέχει με stream όλες τις σειρές. Έτσι μπορείς να δεις όλα τα επεισόδια (σχεδόν) από τις ποιο γνωστές σειρές.

Ωστόσο, έχει έναν περιορισμό για συνδέσεις εκτός Αμερικής, που σημαίνει ότι δεν σε αφήνει να δεις αν δεν είσαι από εκεί. Ωστόσο με ένα απλό τρικ, μπορείς να το ξεγελάσεις.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να εγκαταστήσεις το Hotspot Shield.

Αφού το εγκαταστήσεις, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, από εκεί και πέρα μπορείς να παρακολουθήσεις τα video που θέλεις.

Ωστόσο, το Hotspot Shield σου παρέχει (αν δεν κάνω λάθος) περιορισμό δεδομένων ανά μήνα και σου προσθέτει την μπάρα του ask.com (χωρίς να σου πει αν θέλεις ή όχι), καθώς και διαφημιστικά στο πάνω μέρος του browser. Μικρό το κακό, αν σκεφτείς ότι κάνει καλή δουλειά και δεν είναι μόνο για το hulu, αλλά και για prive browsing.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment