Πως να απενεργοποιήσετε εύκολα το activation των Windows 7

Πως να απενεργοποιήσετε εύκολα το activation των Windows 7
Written by Admin

Ένας νέος τρόπος έρχεται να προστεθεί στην συλλογή με τα activation bypass tools για  τα Windows 7. Ο συγκεκριμένος τρόπος είναι κατά την γνώμη μου ο καλύτερος.

Βασικά κατεβάστε αυτό το utility. Το συγκεκριμένο, μπορεί και αφαιρεί ότι αφορά το κομμάτι activation, αλλά κρατά τα Windows σαν "αυθεντικά", ώστε να είναι δυνατή η αναβάθμιση τους.

**Αποσυμπιέστε το και τρέξτε το.Θα δείτε την παρακάτω εικόνα.**

Δοκιμάστηκε στην έκδοση 7100 των Windows 7, όπως δείχνει και η παρακάτω εικόνα. Ωστόσο, σύμφωνα με την πάνω εικόνα, μπορεί και ενεργοποιεί όλες τις εκδόσεις.

Απλώς πατάτε την επιλογή "Remove Wat" και περιμένετε. Θα κάνει restart τον υπολογιστή μόνο του. Λογικά, μετά το restart, τα Windows θα είναι ενεργοποιημένα. Όπως βλέπετε παρακάτω, δεν υπάρχει πουθενά η αναφορά για αυθεντικά ή όχι Windows.

Και φυσικά, τα updates λειτουργούν κανονικά.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment