Πως να ξεκλειδώστε το Mio Moov 330 και να βάλετε Destinator (Mio Moov 330 Hack)

Πως να ξεκλειδώστε το Mio Moov 330 και να βάλετε Destinator (Mio Moov 330 Hack)
Written by Admin

Εάν θέλεις να πάρεις GPS για το αυτοκίνητο, μια καλή επιλογή είναι το Mio Moov 330, το οποίο είναι και φτηνό και αρκετά καλό. Δες παρακάτω πως να το ξεκλειδώσεις για να μπορέσεις να βάλεις το Destinator πχ ή κάποια άλλη εφαρμογή.

Βασικά το Mio Moov τρέχει σε Windows CE, τα οποία και φορτώνουν κατευθείαν το λειτουργικό της Mio για να μην σου εμφανίζει κάτι άλλο. Με το παρακάτω hack, δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα φορτώνει τα WinCE και μετά όποια εφαρμογή θέλουμε.

Κατεβάζουμε το hack. Επίσης θα χρειαστείς και μια κάρτα SD για να μπορέσεις να βάλεις προγράμματα ή ότι άλλο, αλλά και να κρατήσεις backup των αρχικών αρχείων της συσκευής, αν κάτι πάει στραβά.

Σύνδεσε το GPS με το PC σου, με το καλώδιο USB που σου παρέχει.

Τρέξε το Setup αρχείο του hack. Όταν τελειώσει, χρησιμοποίησε πρώτα τα Windows για να αποσυνδέσεις την συσκευή προτού την βγάλεις από το PC. Τώρα το Mio είναι έτοιμο να δεχτεί το Destinator.

Ωστόσο, το Destinator δεν κλειδώνει δορυφόρους από μόνο του.

Για να μπορέσεις να το πειράξεις, θα πρέπει να πας στον φάκελο "Userdata" (από την κάρτα SD, βρίσκεται μέσα στο φάκελο του Destinator).

Εκεί, θα πρέπει να ανοίξεις το αρχείο GPSTMC.INI και θα βάλεις (ή καλύτερα να πειράξεις) τις ρυθμίσεις βάζοντας :
[GPS settings]
Port = 21, ποιο θα σου δουλέψει. Εμένα μου δούλεψε με 2, άλλους με 1.
BaudRate = 57600

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment