Πως να ξεκλειδώσεις τα αρχεία pdf online

Πως να ξεκλειδώσεις τα αρχεία pdf online
Written by Admin

Αν κάποια στιγμή κατέβασες κάποιο ebook και ήταν κλειδωμένο, θα παρατήρησες ότι δεν σου επιτρέπει να κάνεις τίποτα άλλο εκτός από το να το διαβάσεις.

Αν όμως θέλεις να προσθέσεις πχ σελιδοδείκτη ή να μεγαλώσεις το μέγεθος της γραμματοσειράς και όταν επιλέξεις ένα σημείο να συνεχίσεις το διάβασμα αργότερα, το μέγεθος να παραμείνει και να μην χρειάζεται να το ρυθμίζεις συνέχεια. Επίσης, δεν μπορείς να αντιγράψεις κάποιο κείμενο, πχ να το βάλεις σε μεταφραστή.

Η λύση έρχεται πολύ απλά και μάλιστα online, με το pdfunlock.com.

Απλώς ανεβάζεις το αρχείο που θέλεις και όταν το ξεκλειδώσει, το κατεβάζεις. Τόσο απλά :).

Υπάρχουν και προγράμματα φυσικά που κάνουν την συγκεκριμένη δουλειά, αλλά το online είναι πολύ απλό.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment