Επιστροφή στον πλανήτη Zebes (Super Metroid Hack)

Lisa Scholfield
Written by Gearloose

To Super Metroid Redesign είναι ένα καταπληκτικό hack για το παιχνίδι Super Metroid.

Βασικά τι είναι αυτό το hack και ποια η διαφορά του με το κανονικό SM;

Η διαφορά του είναι ότι είναι ποιο δύσκολο. πχ δυσκολότεροι αντίπαλοι, μικρότεροι χρόνοι (όπως πχ στην αρχή), διαφορετικές "κρυψώνες" για τα αντικείμενα, είναι μερικές από τις αλλαγές που περιέχει το εν λόγω hack. Το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά redesign.

Εγώ πχ "λατρεύω" το Super Metroid και το έχω τελειώσει πολλές φορές. Ωστόσο αυτήν η αλλαγή με ευχαρίστησε, μιας και μπορώ να το παίξω ξανά διαφορετικό. Αν και στους emulators δεν έτρεχε, ωστόσο στην έκδοση για PS3, έτρεξε ικανοποιητικά.

Ο χάρτης του παιχνιδιού

Επιστροφή στον πλανήτη Zebes (Super Metroid Hack) 1

Θα χρειαστείς:

Το patch.
To zSnes)
Το απαραίτητο rom από εδώ).

Το 1ο μέρος του παιχνιδιού σε μορφή Speedrun:

About the author

Gearloose

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Comment