Τα Game Awards δεν είδαν μεγάλη παρουσία από τη Microsoft και το Xbox φέτος παρά τον μεγάλο αριθμό τίτλων που κυκλοφόρησαν το 2025. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ένα νέο Dev Direct τον Ιανουάριο του 2026, στο οποίο η εταιρεία Redmond θα παρουσιάσει όλες τις νέες κυκλοφορίες βιντεοπαιχνιδιών της χρονιάς.
Δεν ήταν απλώς ένας περαστικός που το είπε αυτό αλλά ο Matt Booty, πρόεδρος περιεχομένου και στούντιο της Microsoft, σε μια συνέντευξη στο Variety.
Πολλά νέα συμπεριλαμβανομένου του Fable
«Δεν μπορώ να μοιραστώ ακριβώς τι έρχεται, αλλά έχουμε πολλά πράγματα που έρχονται του χρόνου» είπε ο Booty, διατηρώντας την ανακοίνωση πολύ αόριστη. «Συνήθως, το Dev Direct έχει να κάνει με την ανάδειξη του τι έρχεται την επόμενη χρονιά. Φέτος, έχουμε περισσότερα που έρχονται από όσα μπορούμε να χωρέσουμε σε μια εκπομπή» υποσχέθηκε υπαινισσόμενος μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και ίσως την πιθανότητα περισσότερων εκδηλώσεων που θα έρθουν.
Όσον αφορά το περιεχόμενο, ο Booty δεν αποκάλυψε πολλά, αν και έδωσε μια αρκετά καλή προεπισκόπηση ενός από τα συμμετέχοντα στούντιο: «Μπορώ να σας πω ότι η Playground Games θα είναι στο Dev Direct αλλά θα έχουμε περισσότερο υλικό να κυκλοφορήσουμε του χρόνου από όσο μπορούμε να χωρέσουμε σε ένα μόνο Dev Direct τον Ιανουάριο, κάτι που είναι μια καλή κατάσταση».
Η Playground Games εργάζεται αυτή τη στιγμή πάνω στο Fable και στο Forza Horizon 6.
Ποια άλλα παιχνίδια θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν; Το Clockwork Revolution από την inXile, σίγουρα, αλλά και το Halo: Campaign Evolved, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.
