Φτιάξτε τις δικές σας κάπες σαν του "Game Of Thrones" από το IKEA

Φτιάξτε τις δικές σας κάπες σαν του "Game Of Thrones" από το IKEA
Written by Admin

Πριν μερικές ημέρες, μάθαμε ότι λόγω κόστους, οι κάπες που φοράνε στην σειρά "Game Of Thrones" είναι στην ουσία χαλιά από τα IKEA.

Το IKEA ανταποκρίθηκε σε αυτήν την είδηση με έναν mini οδηγό για το πως θα φτιάξουμε τις δικές μας κάπες αλά "Game Of Thrones".

Η Νυχτερινή Φρουρά του IKEA (Εικόνα: IKEA)

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αγοράσετε το χαλί της επιλογής σας, να βάλετε το ψαλίδι στην μέση και να κάνετε έναν κύκλο, όπου θα μπει το κεφάλι σας, χωρίς ωστόσο να το κόψετε στην μέση τελείως. Δείτε την παρακάτω εικόνα.

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment