Δείτε τα κλειδωμένα (μέχρι να τα κάνεις share) video

Δεν είναι και λίγα τα sites, τα οποία προκειμένου να σου εμφανίσουν κάποιο video, θα πρέπει να κάνεις share την σελίδα τους. Αν δεν την κάνεις, δεν μπορείς να δεις το video που επιθυμείς. Τι γίνεται όμως αν δεν θέλεις να μοιραστείς το video (προτού καν το δεις) ή δεν θέλεις να δουν οι φίλοι σου το video που παρακολούθησες ή ακόμη και δεν γουστάρεις να σε πιέζουν να μοιραστείς ένα video; Η λύση είναι σχετικά απλή.

Το μήνυμα που εμφανίζεται

Αρχικά επιλέγεις το video με το ποντίκι. Αν έχει επάνω ή/και κάτω κάποιο κείμενο, επέλεξε το κείμενο αυτό και με κρατημένο το αριστερό "κλικ", σύρε το ώστε να επιλέξεις στην ουσία όλο το σημείο που εμφανίζεται το video. Όταν το κάνεις, πάτησε δεξί κλικ και επέλεξε να δεις τον πηγαίο κώδικα της σελίδας.

Εκεί βρες για το πεδίο "video-id", όπου στην ουσία είναι το κλειδί του video που θες. Τώρα μπορείς να πας στην σελίδα που φιλοξενεί αρχικά το video (πχ youtube) και να το δεις.

Το σημείο του κώδικα που θέλουμε

About the author

Admin

Admin

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Leave a Comment