Το "Terminator: Dark Fate" μας δείχνει ότι το franchise τελείωσε

Το "Terminator: Dark Fate" μας δείχνει ότι το franchise τελείωσε
26/05/2019 11:14:00

Θυμάμαι στα μέσα του '90, όταν ήμουν πιτσιρικάς και είδα το Terminator 2. Είχα ενθουσιαστεί. Τι εφέ, τι δράση. Σε αντίθεση με σήμερα που όλα δείχνουν βαρετά και ίδια, τότε οι καλοί ηθοποιοί γίνονταν είδωλα, πχ Macgyver, Rambo, Terminator, Knight Rider κ.α. ενώ οι καλές ταινίες, όπως το T2 έμεναν στο μυαλό του κόσμου.

Μάλιστα, είχα πρήξει και έναν φίλο να μου δανείσει το VHS video του, ώστε να μπορέσω να το αντιγράψω και να το βλέπω όποτε θέλω (αργότερα το περιοδικό HiTech είχε δώσει την κασέτα δώρο σε άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου). Την κασέτα αυτήν την χρησιμοποιούσα για να δείχνω το Home Cinema μου αν και όσοι δεν είχαν δει την ταινία, κολλούσαν από την δράση της και ήθελαν να την δουν.

Από τότε βέβαια το franchise έχει πάρει την κατρακύλα. Το 3ο έτσι και έτσι, τα υπόλοιπα ήταν ξέρετε για που, με εξαίρεση το "Terminator 5: Genisys" το οποίο ίσως κάτι να έλεγε αν έβγαινε με διαφορετικό όνομα.

Περίμενα πως και πως το Terminator 6 ή "Dark Fate", (όπως περίμενα και το The Predator πριν από αυτήν αλλά και το Alien: Covenant και απογοητεύτηκα). Όταν μάλιστα στις αρχές έλεγαν ότι θα την αναλάβει ο James Cameron, τότε είπα θα τα σπάει. Στην πορεία είπανε ότι θα είναι απλά παραγωγός και κατάλαβα ότι θα μπάζει η ταινία, όπως και οι προηγούμενες.

Το Terminator τελείωσε στην 2η ταινία. Αυτό το πράγμα που είδα στο trailer ΔΕΝ είναι Terminator, είναι ίσως κάτι άλλο. Όλες οι ταινίες που βγαίνουν με τον τίτλο "Terminator" απλά χαντακώνουν το όνομα και την ποιότητα των 2 πρώτων ταινιών. Το Χόλιγουντ προσπαθεί να περάσει κάποια μηνύματα ενώ προωθεί με μανία το "The Future is Female" και χαντακώνει ότι πιάσει στα χέρια του.

Related Posts