Η νέα ταινία "The Predator" ίσως να είναι από τις καλύτερες της σειράς

Published on  by Gearloose ‐ In  ‐ Reading time: less than a minute
Η νέα ταινία "The Predator" ίσως να είναι από τις καλύτερες της σειράς

Οι ταινίες με θέμα το Άλιεν και τους Κυνηγούς (Predators) είναι από τις καλύτερες ταινίες δράσης και φαντασίας που κυκλοφόρησαν ποτέ.

Και εννοείται ότι οι παλιότερες κυκλοφορίες, με τα φτωχά -σε σχέση με σήμερα- εφέ, είναι μακράν οι καλύτερες, με το Χόλιγουντ να πασχίζει να τις φτάσει σε ποιότητα έστω και λίγο (και όπως γίνεται συνήθως, να αποτυγχάνει κατά την άποψη μου).

Η πρώτη μας επαφή με τον Predator έγινε με την ταινία όπου πρωταγωνιστούσε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και κυκλοφόρησε 12 Ιουνίου 1987. Η ταινία ήταν φοβερή, έκανε 98,3 εκατομμύρια εισπράξεις και βαθμολογείται με 7.8 στο IMDB. Οι επόμενες που βγήκαν ήταν, τι άλλο, πάτος (με μόνη εξαίρεση ίσως το Predator 2, το οποίο και βλέπονταν, αν δεν είχες κάτι άλλο να κάνεις).

Ωστόσο το "The Predator" δείχνει να πατάει στις βάσεις που έθεσε το "Predator" και αυτό είναι καλό. Με τα σημερινά εφέ που μπορεί να πετύχει το Χόλιγουντ, είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για μια αξιόλογη ταινία δράσης.

Μάλιστα, υπάρχουν και φήμες περί επιστροφής του Arnold Schwarzenegger στον ρόλο του Ταγματάρχη Alan "Dutch" Schaefer, όπως στην πρώτη ταινία "Predator" του 1987. Αν μη τι άλλο αυτό είναι καταπληκτικό νέο και σίγουρα θα συμβάλει θετικά στην ταινία.

Predator (1987)

Ίδωμεν...

Υπόθεση

Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς Κυνηγός του Σέιν Μπλακ. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και ένας θυμωμένος καθηγητής επιστημών θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.

Στους κινηματογράφους από της 14 Σεπτεμβρίου 2018.

Official Trailer

0 Comments

Related Posts

The Super Mario Bros. Movie [Παρουσίαση]
Πως το Demolition Man (1993) πρόβλεψε το μέλλον
Top