Η ΕΡΤ φτιάχνει το δικό της... Netflix και προσφέρει δωρεάν ταινίες και σειρές

Streaming 25/04/2020

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει πολλές εταιρίες να προσπαθούν να βοηθήσουν το κοινό να ξεπεράσει την καραντίνα, δίνοντας του δωρεάν προϊόντα και υπηρεσίες.

Αυτό φαίνεται θα σκέφτηκε και η δική μας ΕΡΤ και από το πουθενά, ανακοίνωσε την δική της συνδρομητική πλατφόρμα, κάτι σαν το Netflix.

Χωρίς συνδρομή, έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ εντελώς δωρεάν. Μάλιστα έχει αναρτήσει και μερικά video ώστε να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία.

Μερικές σειρές που βρίσκονται διαθέσιμες είναι τα Fargo, Mr Selfidge, War & Peace, The Good Fight και Ballers. Μεταξύ άλλων υπάρχει διαθέσιμο και το ντοκιμαντέρ του Morgan Freeman ονόματι, The Story of God.

Τέλος, υπάρχουν και πολλές ταινίες, όπως το Wonder με πρωταγωνίστρια την Julia Roberts, το οποίο είχε και υποψηφιότητα για ένα Όσκαρ. Άλλα γνωστά φιλμ που μπορείτε να βρείτε είναι τα The Family, Grace of Monaco και Little White Lies.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν από την ΕΡΤ, τα οποία σας βοηθούν βήμα-βήμα με την ενεργοποίηση της υβριδικής πλατφόρμας, όσον αφορά τις τηλεοράσεις LG, Sony, Panasonic, Samsung και άλλες.

LG

Samsung

Sony

Panasonic

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer. Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.