Γιατί το PS3 είναι από τα καλύτερα media player για να αγοράσεις

Γιατί το PS3 είναι από τα καλύτερα media player για να αγοράσεις
16/03/2019 07:15:00

Τα media players έχουν αυξήσει τις πωλήσεις τους τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα.

Με ένα σχετικά φτηνό "μηχανάκι", μπορείς να βλέπεις τις αγαπημένες σου ταινίες που έχεις αποθηκευμένες στον σκληρό δίσκο σου, να "στριμάρεις" ταινίες ή σειρές από online υπηρεσίες όπως το Netflix και να δεις τα αγαπημένα σου κανάλια στο YouTube.

Παρότι σήμερα κυκλοφορούν πολλά τέτοια μηχανήματα σε καλές τιμές, θα σου συνιστούσα να προτιμήσεις το "ταπεινό" PlayStation 3 σαν βασικό σου Media Player και θα σου εξηγήσω τους λόγους που το λέω.

Είναι φτηνό

Μπορείς σήμερα να βρεις ένα PS3 σε πραγματικά φτηνή τιμή (στο Ebay μπορείτε να βρείτε κάτω από τα 100€).

Μπορεί να "σπάσει"

Το PS3 μπορεί να "σπάσει", να εγκαταστήσετε δηλαδή ένα Custom Firmware (CFW) και να μπορείτε να τρέχετε παιχνίδια, emulators και άλλα προγράμματα από αυτό.

Υποστηρίζει apps

Το PS3 έχει μια μεγάλη γκάμα από προγράμματα που μπορείτε να εγκαταστήσετε και να τρέχετε, όπως YouTube, NetFlix, Amazon Video κλπ, ότι δηλαδή ένας media player.

Επίσης με το πρόγραμμα Movian (μόνο σε "σπασμένα" PS3), μπορείτε να δείτε ταινίες σε μορφή mp4, να αναγνωρίσει NTFS σκληρούς δίσκους, να "στριμάρετε" ταινίες που δεν κυκλοφόρησαν επίσημα στις υπηρεσίες τύπου NetFlix από πειρατικά sites, να προσθέσετε επιπλέον apps κλπ.

Υποστηρίζει emulators

Με το PS3 μπορείτε να παίξετε παλιούς αγαπημένους τίτλους από τις πιο γνωστές παιχνιδομηχανές, όπως NES, SNES, PSone, PS2, Sega Mega Drive, GBA κ.α.

Υποστηρίζει Remote Control

Μπορεί η λέξη παιχνιδομηχανή να μην ακούγεται καλά σε κάποιον που θέλει μόνο να βλέπει ταινίες, αλλά δεν είναι έτσι. Το PS3 υποστηρίζει το επίσημο DVD Remote Controller από την Sony, σε σημείο που δεν θα καταλάβετε ότι χειρίζεστε παιχνιδομηχανή. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα ή στο eBay σε πολύ καλή τιμή.

Αναπαράγει Blu-ray

Με το PS3 μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες σε Blu-ray format για την απόλυτη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Related Posts