Έξι πράγματα που δεν πρέπει να αγοράσεις πριν την Black Friday

Έξι πράγματα που δεν πρέπει να αγοράσεις πριν την Black Friday
26/10/2019 08:01:00

Σίγουρα είναι πολλοί από εσάς που θα θέλουν να αγοράσουν κάποια πράγματα για την συλλογή τους. Με την "Μαύρη Παρασκευή" ωστόσο να πλησιάζει, καλό θα ήταν να περιμένεις για κάποια από αυτά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεσαι να περιμένεις μέχρι την Μαύρη Παρασκευή για να αγοράσεις το προϊόν που επιθυμείς. Τα καταστήματα συχνά κάνουν τις δικές τους προσφορές και σίγουρα θα πετύχεις κάποιο από τα προϊόντα που θες.

Ωστόσο από εμπειρία, έχω δει καταπληκτικές προσφορές σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων την Μαύρη Παρασκευή. Οπότε ας δούμε ποια προϊόντα θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τότε για να τα αγοράσεις.

Media players

Συνεχώς βγαίνουν προϊόντα που είτε παίζουν αρχεία εικόνας και ήχου στην τηλεόραση σου, είτε απλά προβάλουν τις επώνυμες υπηρεσίες streaming (πχ Neftlix). Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όλες σχεδόν οι μοντέρνες τηλεοράσεις αναλαμβάνουν τον ρόλο των media players.

Η συμβουλή μου είναι να μην αγοράσεις ποτέ media player σε full τιμή, παρά μόνον σε εκπτώσεις. Και ο λόγος είναι ότι δεν προσφέρουν και πάρα πολλά που να αξίζει να πληρώσεις full τιμή γι'αυτά τα gadgets.

SmartWatches

Τα επώνυμα "έξυπνα" ρολόγια δεν χαίρουν και ιδιαίτερων εκπτώσεων από τα καταστήματα, πόσο μάλιστα από τους ίδιους τους εισαγωγείς τους.

Ωστόσο για να μην μείνουν στο ράφι, τα καταστήματα τέτοιες ημέρες προσφορών θα προσπαθήσουν να κάνουν καλές τιμές στα "έξυπνα" ρολόγια, ειδικά δε στα προϊόντα της Apple.

Τηλεοράσεις

Αν δεν πέτυχες κάποια καλή προσφορά σε τηλεόραση, μην ανησυχείς γιατί είμαι σίγουρος ότι θα την πετύχεις την Μαύρη Παρασκευή.

Αυτήν την χρονιά περίμενε την Μαύρη Παρασκευή λοιπόν για να αποκτήσεις κάποιο μοντέλο OLED που πιθανόν να έχεις βάλει στο μάτι από καιρό.

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι τηλεοράσεις είναι και οι "κράχτες" των καταστημάτων και προσπαθούν να τις μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, για να σε φέρουν ως την πόρτα τους.

Video games και παιχνιδομηχανές

Τον τελευταίο καιρό, γίνεται ένας χαμούλης από προσφορές σε παιχνίδια. Ωστόσο το "σκληρό" καρύδι που ακούει στο όνομα Nintendo δεν ρίχνει εύκολα τις τιμές των παιχνιδιών και των κονσολών του, σε αντίθεση με την Sony και την Microsoft.

Έτσι αυτήν την Μαύρη Παρασκευή ίσως να βρεις σε καλή τιμή τους τίτλους του Nintendo Switch που μπορεί να περίμενες από καιρό για να αποκτήσεις.

Πολλοί τίτλοι που παίζουν γύρω στα 60€, θα δουν μειώσεις από 15-25€, ανάλογα τον τίτλο φυσικά. Ωστόσο καλά θα κάνεις να βιαστείς γιατί μετά τις ημέρες αυτές πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, όπου οι τιμές των παιχνιδιών παραδοσιακά ανεβαίνουν.

iPad και tablets

Η Apple δύσκολα ρίχνει τις τιμές των προϊόντων της. Οπότε θα πρέπει να περιμένεις τα καταστήματα να το κάνουν για εκείνη και η Μαύρη Παρασκευή είναι η καταλληλότερη ημέρα για τους fan της Apple.

Από την άλλη, τα tablets γενικά είναι πιο εύκολα να τα βρεις σε καλή τιμή και τις ημέρες που τα καταστήματα έχουν εκπτώσεις και προσφορές, αφού μαζί με τις τηλεοράσεις είναι και αυτά οι "κράχτες" τους.

Επειδή ωστόσο τα tablets είναι προϊόντα που βγαίνουν με το τσουβάλι, δεν χρειάζεται να δώσεις πολλά λεφτά για να αποκτήσεις το μοντέλο που ονειρεύεσαι, γιατί μέσα σε λίγο καιρό θα βγει κάποιο άλλο καλύτερο. Έτσι, καλό θα είναι να περιμένεις ημέρες όπως η Μαύρη Παρασκευή ή η «Cyber Monday» για να το αποκτήσεις.

Related Posts