12ωρο meeting της Nintendo για τις τιμές των παιχνιδιών του Switch

12ωρο meeting της Nintendo για τις τιμές των παιχνιδιών του Switch
06/10/2019 04:17:00

Υψηλόβαθμα στελέχη της θρυλικής εταιρίας videogames, Nintendo, έκαναν χτες 12ώρο meeting με σκοπό να αποφασίσουν αν θα μπορέσει η εταιρία να επιβιώσει ρίχνοντας την τιμή του Donkey Kong Country: Tropical Freeze για το Nintendo Switch σε τιμή κάτω των 60€, καθώς και άλλων ports, σύμφωνα με επίσημες πηγές.

"Η εταιρία μας δεν θα μπορέσει να επιβιώσει αν πουλήσει το Donkey Kong Country: Tropical Freeze για οτιδήποτε λιγότερο της αρχικής του τιμής των 60€", δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας Shuntaro Furukawa, εξηγώντας ότι το να μειώσουν την τιμή σε ένα παιχνίδι που μετράει περίπου 6 χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία στο Wii U και που στην ουσία είναι ένα port για το Switch, ενδεχομένος να φέρει την εταιρία κοντά στην καταστροφή.

"Το Tropical Freeze είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια στην φορητή μας κονσόλα και η τιμή του το φανερώνει αυτό", συνέχισε ο Furukawa. "Αν χρεώσουμε 50€ ή ακόμη χειρότερα, 40€ για αυτό το παιχνίδι, θα είναι σαν να το χαρίζουμε. Η τρέχουσα στρατηγική πωλήσεων της εταιρίας μας εξαρτάται από τη συνεχή επιτυχία. Αυτό συμβαδίζει με τη στρατηγική πωλήσεών μας για το Mario Kart 8 Deluxe, το Splatoon 2 και φυσικά το Arms, έναν από τους πιο σημαντικούς τίτλους των 60€ στη βιβλιοθήκη του Nintendo Switch".

Παρά τις διαβεβαιώσεις κορυφαίων στελεχών της εταιρίας, ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να πωλείται με μια ελάχιστη έκπτωση, χωρίς να κινδυνεύσει η εταιρία, ο Furukawa ήταν αρνητικός σε μια τέτοια κίνηση. "Και μόνο το γεγονός ότι στο παιχνίδι συμμετέχει ο Funky Kong, δεν θα επέτρεπα ποτέ να πωλείται σε μια εξεφτελιστική τιμή", δήλωσε.

Σημ.: Το post έχει σατυρικό χαρακτήρα.

Related Posts