Προγραμματισμός

bbPress Topics to WP Posts Converter

Lisa Scholfield
Written by Gearloose

Δουλεύω επάνω σε ένα plugin για το WordPress (WIP), το οποίο θα μετατρέπει αυτόματα τα νήματα του bbPress σε blog posts.

Μπορείς να κάνεις maping τις ενότητες του bbPress με τις κατηγορίες του WP και να μετατρέψεις όλα τα νήματα ή να επιλέξεις εσύ ποια θέλεις να μετατραπούν.

Σημειώστε ότι είναι ιδανικό για όσους θέλουν να διαγράψουν το bbPress και να συνεχίσουν τις αναρτήσεις τους στο blog ή απλά επειδή θέλουν να μεταφέρουν κάποιες αναρτήσεις.

Αν θέλεις κάτι διαφορετικό, υπάρχει και αυτό το plugin.

Μέχρι στιγμής δοκιμάστηκε με επιτυχία σε WP v4.7.3 και bbPress v2.6-alpha.

Settings

Forums to Categories Mapping

bbPress Topics to WP Posts Converter 1

Manual Selection for Topics to convert

bbPress Topics to WP Posts Converter 2

The converted topics

bbPress Topics to WP Posts Converter 3

The Replies

bbPress Topics to WP Posts Converter 4
bbPress Topics to WP Posts Converter 5
bbPress Topics to WP Posts Converter 6

About the author

Gearloose

Gearloose

Καλώς ήρθατε στο blog μου. Το όνομα μου είναι Άκης Μπαρέκας. Είμαι freelance web developer και ασχολούμαι χρόνια (και παράλληλα παρέχω υπηρεσίες σχετικά) με το SEO, το Website Migration (την μεταφορά του περιεχομένου ενός site, πχ μεταφορά από blogger σε WordPress), το optimization ενός site και το web scraping (την εξαγωγή δηλαδή περιεχομένου από ένα ή περισσότερα sites.

Παράλληλα κάνω και τα πρώτα μου βήματα σαν game developer (στο unity κυρίως) και animator (blender). Επίσης φτιάχνω διάφορα, είτε για δουλειά, είτε για χόμπι. Όταν έχω χρόνο, ανεβάζω videos στο YouTube, γράφω tutorials, μοιράζομαι τεχνολογικά νέα στο Facebook και στο blog ή γράφω άρθρα που αφορούν το χρήμα και την οικονομία.

Comment