Οι πρώτες κριτικές για το X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας δεν είναι και οι καλύτερες

05/06/2019 0 comments 212 Reads

Οι πρώτες κριτικές για την ταινία X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας (X-Men: Dark Phoenix) άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο και η πρώτη εικόνα είναι αρνητική.

Οι πρώτες κριτικές για το X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας δεν είναι και οι καλύτερες 1

Οι κριτικοί "θάβουν" την ταινία, αν και υποστηρίζουν ότι δεν είναι η χειρότερη που βασίζεται στην σειρά X-Men.

Την ώρα που γράφονταν το άρθρο, η ταινία έπιανε 19% στο Rotten Tomatoes, με μέσο όρο 4.56/10 (από 66 κριτικές). Στο Metacritic η ταινία έπιασε ένα 45/100 (από 35 κριτικές).

Οι πρώτες κριτικές για το X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας δεν είναι και οι καλύτερες 2

Αν και οι βαθμολογίες αυτές αναμένεται να αλλάξουν μετά την έναρξη προβολών της ταινίας, δεν νομίζω ωστόσο να αλλάξουν και πάρα πολύ.

Οι κριτικοί ωστόσο βρήκαν πολύ καλή την τελική μάχη στην ταινία, η οποία ήταν φανταστική ή τουλάχιστον, όχι τόσο χάλια όσο των X-Men: The Last Stand (2006) και X-Men Apocalypse (2016).

Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι τον τελευταίο καιρό "συζητιέται" ότι η ταινία θα έχει το χειρότερο άνοιγμα στο Αμερικανικό Box Office. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου.

Πλοκή:

Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου.