Η «BugiSoft» μας ενημερώνει σχετικά με το Assassin’s Creed: Unity

16/11/2014 0 comments 323 Reads

Ήταν στο PS2 θυμάμαι και συγκεκριμένα σε ένα παιχνίδι της Ubisoft από την σειρά "Prince of Persia" το οποίο και μου είχε πρήξει τα φρύδια με τα προβλήματα του. Τότε τα είχα "πάρει" με την εταιρία (παρά τα ωραία παιχνίδια που βγάζει) και την ανέφερα στις σχετικές συζητήσεις μας σαν "BugiSoft". Καμιά 10αριά χρόνια μετά η εταιρία συνεχίζει ακάθεκτη να υποστηρίζει το όνομα που της είχα δώσει.

Έτσι λοιπόν ανήρτησε στο επίσημο site της την λίστα με τα προβλήματα που έχει το παιχνίδι και μάλιστα σε όλες τις εκδόσεις του, καθώς επίσης και τις προσωρινές λύσεις τους. Ναι, το παιχνίδι που ΝΟΜΙΜΑ αγόρασες και θέλεις να το ευχαριστηθείς, θα σου βγάλει την Παναγία μέχρι να παίξει σωστά.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν η Ubi προτείνει να παίζεις το παιχνίδι σε offline mode, ώστε να αυξηθούν τα frames, αν και το eurogamer που δοκίμασε τις λύσεις της εταιρίας βρήκε ότι δεν παρουσιάζει σχεδόν καμία διαφορά στην ταχύτητα, αφού, όπως αναφέρεται στο άρθρο, σε ορισμένα σημεία παρατηρήθηκε αύξηση της.

Η «BugiSoft» μας ενημερώνει σχετικά με το Assassin’s Creed: Unity 1

Η εταιρία ωστόσο κυκλοφόρησε προχτές ένα patch για το PC, όπου μεταξύ άλλων λύνει και το πρόβλημα του "ατελείωτου" πεσίματος, κάτι σαν της Lara Croft στα διάφορα TR ένα πράγμα.

Επίσης κυκλοφόρησε patch και για το PS4, ενώ για το Xbox One θα κυκλοφορήσει σύντομα.