Η Domino's "τρολάρει" το Halo Infinite

30/07/2020 0 comments 149 Reads

Όταν η Microsoft παρουσίασε το Halo Infinite την περασμένη εβδομάδα, πολλοί ήταν αυτοί που δυσαρεστήθηκαν για τα γραφικά του παιχνιδιού, ειδικά όταν μιλάμε για next gen παιχνίδι.

Τόσο τα σχόλια, όσο και τα memes που ακολούθησαν, επικεντρώθηκαν στον flat σχεδιασμό των χαρακτήρων. Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και η Domino's.

Σε μια τους ανάρτηση στο Twitter, ο επίσημος λογαριασμός της Domino's στο Ηνωμ. Βασίλειο έγραψε "Don't worry Chief, Domino's always delivers #HaloInfinite", μαζί με μία εικόνα από pizza η οποία στην δεξιά της μεριά ήταν πιξελιασμένη, με την ετικέτα "next gen?".

Και παρότι είναι κάτι που το συνηθίζει η εταιρία (θυμάστε η δική μας με την "Pizza" λίγες ημέρες πριν τις εκλογές?) και φυσικά γίνεται ντόρος γύρω από το όνομα της, ενδιαφέρων έχει το γεγονός ότι τα γραφικά της παρουσίασης έχουν απασχολήσει και άλλους εκτός από τους hardcore gamers.

Η Microsoft δεν άφησε αναπάντητο το τιτίβισμα της Domino's, αφού ο γενικός διευθυντής του τμήματος marketing του Xbox Games, Aaron Greenberg, απάντησε "είμαστε στην μέση μιας πανδημίας και είδαμε ένα παιχνίδι που βρίσκεται υπό ανάπτυξη", ενώ τόνισε ότι σίγουρα εκεί στην Domino's θα είδαν την παρουσίαση στα 1080p και όχι σε 4K60 που δείχνει τα πράγματα σαφώς καλύτερα, ενώ είναι δύσκολο όπως ανέφερε να δείξουν την δύναμη της νέας τους κονσόλας από ένα stream.

Όπως και να έχει, σίγουρα το παιχνίδι όταν λανσαριστεί θα δείχνει καλύτερο. Το θέμα είναι ωστόσο ότι αυτό που έδειξαν ήταν άσχημο και άθλιο και σίγουρα δεν είναι αυτό που θα σπρώξει τις πωλήσεις της νέας κονσόλας της Microsoft. Ενδιαφέρων θα έχει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, όταν κυκλοφορήσει το Halo Infinite προς την περίοδο των Χριστουγέννων του 2020.