Δείτε ουρές στην Αγγλία εν μέσω lockdown για το PlayStation 5

19/11/2020 0 comments 20 Reads

Απίστευτες εικόνες, μάλιστα εν μέσω lockdown, στην Αγγλία που από σήμερα έγινε διαθέσιμο το PlayStation 5.

Όπως όλα δείχνουν, η αγάπη του κόσμου προς τις κονσόλες της Sony είναι θα λέγαμε, μοναδική, αφού ακόμη και σε περίοδο που έχουν lockdown, ο κόσμος στήθηκε στην ουρά για να αποκτήσει την νέα κονσόλα της εταιρίας.

Σήμερα λοιπόν ήταν η πρώτη μέρα που η νέα κονσόλα της Sony ήταν στην διάθεση του κοινού και οι Gamers σε όλη την χώρα, έκαναν τεράστιες ουρές προκειμένου να την πάρουν στα χέρια της και να περάσουν ευχάριστα την καραντίνα.

Δείτε για παράδειγμα τι ουρά δημιουργήθηκε έξω από το κατάστημα GAME στην Lord Street, με τον κόσμο να απλώνεται σε κάμποσες δεκάδες μέτρα.

Παρόμοιες καταστάσεις υπήρχαν και σε άλλα καταστήματα της χώρας, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά, παρότι ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος, όπως θα δείτε στην φωτογραφία του παραπάνω link.

Και μπορεί οι πιο τολμηροί να μην δίστασαν να περιμένουν έξω στο κρύο για να αποκτήσουν την κονσόλα, οι πιο... διστακτικοί ήταν ίσως και οι άτυχοι της υπόθεσης, αφού όσοι προσπάθησαν να παραγγείλουν την κονσόλα online, δεν τα κατάφεραν αφού οι servers των μεγάλων καταστημάτων δεν άντεξαν την κίνηση και "έπεσαν" για κάμποση ώρα, αρκετή για να πωληθούν όλα τα διαθέσιμα τεμάχια.