Απειλές δέχονται οι developers του Cyberpunk 2077

29/10/2020 0 comments 44 Reads

Οι συνεχόμενες καθυστερήσεις της κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 φαίνεται πως έφτασαν κάποιους στο αμήν, με αποτέλεσμα να στέλνουν απειλητικά μηνύματα στους developers του παιχνιδιού Cyberpunk 2077.

Οι απειλές ξεκίνησαν έπειτα από την ανακοίνωση της CD Project RED ότι το παιχνίδι θα καθυστερήσει για ακόμα μία φορά, με νέα ημερομηνία κυκλοφορίας πλέον στις 10 Δεκεμβρίου.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την έκρηξη ορισμένων φανατικών που περιμένουν να παίξουν το παιχνίδι αρκετό καιρό, φτάνοντας θα λέγαμε στα άκρα, αφού έφτασαν στο σημείο να στείλουν και απειλές κατά της ζωής των developers.

Φυσικά οι developers απάντησαν στους φανατικούς αυτούς μέσο του Twitter, όπως για παράδειγμα ο Andrzej Zawadzki, ο οποίος έγραψε:

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σχετικά με την καθυστέρηση του Cyberpunk 2077. Καταλαβαίνω ότι είστε θυμωμένοι, απογοητευμένοι και θέλετε να ακουστεί η γνώμη σας. Όμως, το να στέλνετε απειλητικά μηνύματα στους προγραμματιστές είναι εντελώς απαράδεκτο και απλά λάθος. Είμαστε άνθρωποι, σαν εσάς.

Ας ελπίσουμε η νέα αυτήν καθυστέρηση να είναι και η τελευταία και να κυκλοφορήσει το παιχνίδι κανονικά στις 10 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά θα κυκλοφορούσε τον Απρίλιο, με την πρώτη καθυστέρηση να το πηγαίνει το Σεπτέμβριο, ενώ αργότερα ορίστηκε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας το Νοέμβριο.