Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω είναι μερικές απορίες που ίσως να έχετε από την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για κάθε σας απορία ή παράπονο.

Σημειώστε ότι η ιστοσελίδα μας είναι υπό κατασκευή και πολλά χαρακτηριστικά της ενδέχεται να αλλάξουν ή να αφαιρεθούν.

Πως μπορώ να προσθέσω προϊόντα στην λίστα μου;

Προς το παρών αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δουλεύουμε επάνω σε μια αναβάθμιση του συστήματος μας που θα επιτρέπει τις εγγραφές μελών και τις ευκολίες που θα παρέχει η εγγραφή σας.

Γιατί στα προϊόντα με την ίδια τιμή, εμφανίζεται ένα μόνο σαν φτηνότερη επιλογή;

Η φτηνότερη επιλογή σε κάθε προϊόν μπήκε για να διευκολύνει τους επισκέπτες που δεν θέλουν να συγκρίνουν τιμές προϊόντων και θέλουν απλώς την φτηνότερη επιλογή.

Οι τιμές εμφανίζονται αυτόματα από το σύστημα μας και αυτό επιλέγει ποιο κατάστημα θα εμφανίσει, όταν 2 ή και περισσότερα έχουν την ίδια τιμή σε ένα προϊόν.

Σε κάποια προϊόντα οι τιμές δεν είναι οι ίδιες με το κατάστημα

Το σύστημα μας ελέγχει καθημερινά για τυχών αλλαγές στις τιμές των προϊόντων. Αν μια τιμή σε ένα κατάστημα έχει αλλάξει μετά τον έλεγχο μας, τότε η σελίδα θα ενημερωθεί στον επόμενο έλεγχο.

Αυτό είναι κάτι που θα παρατηρήσετε και στα αποτελέσματα της Google. Πολλές φορές η τιμή που εμφανίζει στα αποτελέσματα της σε κάποιο κατάστημα δεν ισχύει πάντοτε.

Σε κάποια προϊόντα η αναφορά για το στοκ δεν ισχύει

Προς διευκόλυνση των επισκεπτών, έχουμε προσθέσει την δυνατότητα ελέγχου του στοκ πολλών καταστημάτων. Αυτό δεν σημαίνει ότι το σύστημα μας μπορεί πάντοτε να ανιχνεύει την διαθεσιμότητα κάθε καταστήματος ή προϊόντος. Για κάθε ενδεχόμενο, καλό είναι να ελέγχεται

Ποια καταστήματα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα σας;

Καθημερινά προσθέτουμε όσα καταστήματα εμφανίζονται στα αποτελέσματα της Google σχετικά με κάποιο προϊόν που έχουμε προσθέσει στον κατάλογο μας. Αν ένα κατάστημα εμφανίζεται στην μηχανή αναζήτησης της Google, τότε το πιο πιθανό είναι να το προσθέσουμε στο σύστημα μας.

Γιατί δεν εμφανίζονται άλλα καταστήματα στην ιστοσελίδα σας;

Ο λόγος που κάποιο κατάστημα που πουλάει κάποιο προϊόν δεν εμφανίζεται στο σύστημα μας, είναι κυρίως γιατί δεν εμφανίζεται στην μηχανή της Google.

Επίσης προσθέτουμε μόνο online καταστήματα στα οποία έχει πρόσβαση το σύστημα μας, ώστε να ελέγχει τυχών αλλαγές στις τιμές και να ενημερώνει την βάση δεδομένων μας.

Γιατί εμφανίζονται λάθος πρατήρια στις τιμές καυσίμων;

Οι διευθύνσεις στα πρατήρια καυσίμων προσθέτονται αυτόματα από το Google Maps και πολλές φορές όταν η διεύθυνση από το πρατήριο δεν είναι πλήρης, επιστρέφει λάθος διεύθυνση. Σε επόμενες αναβαθμίσεις της βάσης δεδομένων το πρόβλημα θα διορθωθεί.

Πως μπορώ να προσθέσω και το δικό μου κατάστημα;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να προσθέσετε και το δικό σας κατάστημα στο σύστημα μας εντελώς δωρεάν. Βασική προϋπόθεση είναι να έχει πρόσβαση το σύστημα μας στο site σας και να υπάρχει κάποιο ειδικό tag για τις τιμές πχ:

<meta itemprop="Price" content="15,20">

Αργότερα ίσως προστεθεί και πίνακας ελέγχου για τους κατόχους καταστημάτων, αλλά προς το παρών δεν είναι στα σχέδια μας.