Σχετικά με την ενότητα "Χρήμα"

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το 8/10/12 ωρο, δεν είναι ελευθερία. Δεν έχει σημασία ο μισθός που παίρνεις κάθε μήνα. Το να εργάζεσαι για 40/50/60 ώρες την εβδομάδα, δεν είναι ζωή.

Κάθε μέρα είναι η ίδια. Κάθε μέρα βιώνεις το ίδιο και η μόνη σου παρηγοριά είναι η Παρασκευή, όπου θα μπορέσεις λιγάκι να κάνεις ότι σε ευχαριστήσει.

Κάθε μέρα περνάει με το άγχος μήπως γίνει καμία στραβή και χάσεις την δουλειά σου. Κάθε μέρα θέλεις να ευχαριστήσεις το αφεντικό σου.

Και όλα αυτά μέχρι να φτάσεις στην ηλικία συνταξιοδότησης. Η ζωή σου από τότε που ξεκινάς να εργάζεσαι, θα αρχίσει να χάνεται. Τα καλύτερα σου χρόνια, είναι τα χρόνια που εργάζεσαι για κάποιον άλλο.

Βλέπεις το πρόβλημα εδώ; Ο χρόνος. Χαραμίζεις τον χρόνο σου για κάποιον άλλο, ώστε να λάβεις κάποιο μισθό ο οποίος στην καλύτερη περίπτωση, σε φτάνει ίσια ίσια μέχρι το τέλος του μήνα.

Ξέρω τι σκέφτεσαι. Χρειάζεσαι χρήματα για να ζήσεις. Κανείς δεν είπε το αντίθετο. Αλλά τι εννοείς "ζωή"; Εννοείς να δίνεις τα καλύτερα σου χρόνια για κάποιον άλλο;

Δεν θα ήταν προτιμότερο να είχες την δική σου επιχείρηση; Να κρατάς για εσένα όλα τα χρήματα που κερδίζεις; Να έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι να κάνεις ότι θέλεις εσύ;

Και εδώ έρχεται "Το χρήμα". Το Χρήμα είναι μια ιδέα από άτομα που ασχολούνται χρόνια με το Affiliate Marketing, το online shopping, τις συγκρίσεις τιμών και γενικά ότι έχει να κάνει με το χρήμα.

Προσπαθούμε να πετυχαίνουμε πάντα την καλύτερη τιμή για τα προϊόντα που ζητάμε, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα τις καλύτερες ευκαιρίες και τις καλύτερες μεθόδους και τεχνικές για εύκολο κέρδος.

Το Χρήμα δεν είναι άλλο ένα blog με ψεύτικα reviews γεμάτα άσχετα affilliate links. Το Χρήμα δεν είναι ένα ακόμη blog αυτοβελτίωσης.

Το χρήμα, αν και αρχικά το ξεκινήσαμε με στόχο να καλύπτει τις προσφορές, τις συγκρίσεις τιμών και των εκπτώσεων, στην συνέχεια αποφασίσαμε να προσθέσουμε και τεχνικές που αφορούν το κέρδος και την απόκτηση χρημάτων με τεχνικές όπως διαφημίσεις, affilliate marketing, dropshipping, mining και άλλα.