Το "Wonder Woman 1984" θα προβληθεί ταυτόχρονα σε HBO Max & κινηματογράφους

20/11/2020 0 comments 23 Reads

Καλά τα νέα για τους λάτρεις των υπηρεσιών streaming, αφού η νέα ταινία της Warner Bros με τίτλο "Wonder Woman 1984" θα προβληθεί ταυτόχρονα στο HBO Max αλλά και κάποιους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 25 Δεκεμβρίου.

Η Warner Bros όπως φαίνεται, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη νέα ταινία Wonder Woman 1984 την ημέρα των Χριστουγέννων, παρά την πανδημία που έχει χτυπήσει σε ολόκληρο τον κόσμο. Βέβαια, για να μην έχει τις "περιπέτειες" του Tenet, όπου οι απογοητευτικές εισπράξεις του στους κινηματογράφους, ανάγκασε άλλα στούντιο να καθυστερήσουν τις ταινίες τους όπως τα Dune, No Time to Die και The Batman, σκοπεύει να την κυκλοφορήσει και μέσο streaming.

Η σκηνοθέτης Πάτι Τζένκινς (Patty Jenkins) και η πρωταγωνίστρια Γκαλ Γκαντότ δημοσίευσαν tweets ανακοινώνοντας ότι στις ΗΠΑ η ταινία θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στους κινηματογράφους αλλά και μέσω streaming στο HBO Max της WarnerMedia.

Η σκηνοθέτης έγραψε:

Ο καιρός έφτασε! Κάποια στιγμή πρέπει να επιλέξετε να μοιραστείτε οποιαδήποτε αγάπη έχετε να δώσετε αντί για οτιδήποτε άλλο. Αγαπάμε την ταινία μας όπως αγαπάμε τους fans, οπότε ελπίζουμε πραγματικά ότι η ταινία μας θα φέρει λίγη παραπάνω χαρά σε όλους εσάς αυτήν την περίοδο των διακοπών.

Σύμφωνα με το HBO Max, η ταινία θα κάνει ντεμπούτο σε κινηματογράφους παγκοσμίως στις 16 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα προβληθεί στις αίθουσες των ΗΠΑ και μέσω HBO Max στις 25 Δεκεμβρίου, με τους συνδρομητές του HBO Max να την έχουν διαθέσιμη για έναν μήνα χωρίς επιπλέον κόστος.

Το sequel της Wonder Woman είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο η Warner Bros έχει αλλάξει από τότε αρκετές φορές ημερομηνία και τελικά θα προβληθεί τα Χριστούγεννα.

Οι υπηρεσίες streaming είναι μια ελπίδα των εταιριών να μπορούν να έχουν έσοδα από τις ταινίες τους, χωρίς να χρειαστεί να βγει στις αίθουσες, ως ότου περάσει η πανδημία.